Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostJel to znak za mene da se pocnem da se oprastam?
PS: Gde se ovde menjaju slicice lepih dama? Jedan drug bi da pusti neka lepa dupeta u promet..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post+1000
Ricma je u pravu. Poslednje sto ovde zelim da citam jesu Coviceva i Vujoseviceva trabunjanja olicena u nekim nickovima.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostOvde su takvi postovi zabranjeni, da ti skrenem paznju. Ima u pravilima.
Ricma je u pravu. Poslednje sto ovde zelim da citam jesu Coviceva i Vujoseviceva trabunjanja olicena u nekim nickovima.
A drugo...i to sto nije pozeljno ne vazi za off teme...
Ne znamo Pravilnik? Cccccccc....
Sutra propitujem!
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 07-08-17, 00:31.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPrvo nije zabranjeno..vec se preporucuje ...
A drugo...i to sto se preporucuje ne vazi za off teme...
Ne znamo Pravilnik? Cccccccc....
Sutra propitujem!
tt sa A5 u inat Mi6
dekkard, samo navali, ne obaziri se na mene.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ne znate vi druzinu sa patkometrije aka tate. To su ljudi opsednuti provokacijom, i to je za njih neka vrsta saha, sa ciljem da se ismeje "protivnik" i njegov sportski kolektiv. Za to oni imaju milion pripremljenih, i kroz bezbroj diskusija nagomilanih, argumenata (sa sve hrpom screen shot-ova!), tako da sve ide po automatizmu. Kada se nadju, znaju da teraju tako dugo da obrnu igricu ili neko zakljuca tatu. Neiskusne duse koje upadnu u tu mocvaru brzo izgube razum i pojede ih ban.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostNe znate vi druzinu sa patkometrije aka tate. To su ljudi opsednuti provokacijom, i to je za njih neka vrsta saha, sa ciljem da se ismeje "protivnik" i njegov sportski kolektiv. Za to oni imaju milion pripremljenih, i kroz bezbroj diskusija nagomilanih, argumenata (sa sve hrpom screen shot-ova!), tako da sve ide po automatizmu. Kada se nadju, znaju da teraju tako dugo da obrnu igricu ili neko zakljuca tatu. Neiskusne duse koje upadnu u tu mocvaru brzo izgube razum i pojede ih ban.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostIzvinjavam se. Citao sam pravilnik sa mobilnog pa zato. Pise nije pozeljno pa sam permutovao sa zabranjeno.
dekkard, samo navali, ne obaziri se na mene.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostSamo sto su za tatu potrebne i pozeljne dve strane.
Originally posted by dekkard View PostŠto bih se obazirao?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostNe znate vi druzinu sa patkometrije aka tate. To su ljudi opsednuti provokacijom, i to je za njih neka vrsta saha, sa ciljem da se ismeje "protivnik" i njegov sportski kolektiv. Za to oni imaju milion pripremljenih, i kroz bezbroj diskusija nagomilanih, argumenata (sa sve hrpom screen shot-ova!), tako da sve ide po automatizmu. Kada se nadju, znaju da teraju tako dugo da obrnu igricu ili neko zakljuca tatu. Neiskusne duse koje upadnu u tu mocvaru brzo izgube razum i pojede ih ban.
b92 je lepo ishendlovao, iako ja kukam stalno da otvore tu temu, olabavili su kriterijum na celom forumu umesto sto su imali stroziji kriterijum svuda sem na tati, gde su dozvoljavali maltene sve.
Ne znam kako bi sve to ovde izgledalo, na prvi pogled cigana ima daleko vise, ali tako je i na b92. Sta god da se odluci za okruglim stolom, znajte da realnost nije stvar na koju se mi obaziremo i budite sigurni da cak i outnumbered umemo da zakivamo poput velike, organizovane divizije (da ne kazem brigade).
Comment
Comment