Originally posted by Mediokritet
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2017/2018
Collapse
X
-
Originally posted by PRINCIP View PostSalah bi mogao da izdominira protiv onog Hjuzovog cirkusa, mada mozda ga Klop bude odmarao kao i Manea i Firmina u prethodnom kolu.
Comment
-
Originally posted by Mediokritet View PostPa to me i muci jer ne znam ko će biti na klupi a ko ne. Npr Aguero skoro svaku utakmicu kad igta da bar po gol, ali je pitanje kad će ga ovaj degen ostaviti na klupi.
Comment
-
@Mediokritet,nemoj sad tripl cuvaj za dupla kola,Aguero vrv 90 posto nece igrati ovo kolo pocece Zesus
vVdim da imas Moratu imam ga i ja bolje stavi njemu ili kupi nekog gde mislis da ce biti uspeha,tipa Kejn i slicno,ja imam i Kejna al traka ide MoratiLast edited by 61563; 28-11-17, 17:44.
Comment
-
Originally posted by 61563 View Post@Mediokritet,nemoj sad tripl cuvaj za dupla kola,Aguero vrv 90 posto nece igrati ovo kolo pocece Zesus
vVdim da imas Moratu imam ga i ja bolje stavi njemu ili kupi nekog gde mislis da ce biti uspeha,tipa Kejn i slicno,ja imam i Kejna al traka ide Morati
Comment
-
Originally posted by Mediokritet View PostDal da kupim Kejna umesto Aguera?
Comment
-
Sad juriš Čelzijeve igrače. Imaju ubedljivo najbolji raspored u narednih 15ak kola. Znači idealna situacija da imaš 3 iz Čelzija. Jedan u odbrani(možda i Kurtoa)-Hazard-Morata.
Što se tiče Kejn vs Aguero, uvek Kejn. Igraće svaku tekmu, i nikad nećeš morati ovako da se dvoumiš da li je potencijalno na klupi. A i raspored im je bolji.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostEriksen vec 4-5 kola ne nosi nista u fantaziju, ali ostavicu ga, imaju malo laksi raspored u narednih 5-6 utakmica, ocekujem bodove, uz Kejna naravno
Nije čak ni blizu da postigne neki gol, a čak ni asistenciju...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Samo da ga ne uvede uopste..... u posledenjem momentu stavim na klupu Janga,i sad se molim da ovaj odmara Salaha ili Pep Sterlinga
A proslo kolo stavim Salaha na klupu racunam nece valjda svaku mogao ja da pauzira protv CFC,ali jok,ubacim Jedlina on da autogol
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJa ga danas izbacio, ubacio Salaha, vec vidim kako ga nas najdrazi Jurgen uvodi sutra u 90'.
Mada, sa ovom formom, neće smeti da ga odmara. Možda ga izbaci ranije, već oko 50-55. minuta, to nije nemoguće.
Ali očekujem povratak Manea i Firmina u prvih 11.
Veća ti šansa na Sterlinga Fixni. Možda B. Silva dobije priliku od početka.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNije nemoguće da ga ubaci od 60og ili slično.
Mada, sa ovom formom, neće smeti da ga odmara. Možda ga izbaci ranije, već oko 50-55. minuta, to nije nemoguće.
Veća ti šansa na Sterlinga Fixni. Možda B. Silva dobije priliku od početka.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNije nemoguće da ga ubaci od 60og ili slično.
Veća ti šansa na Sterlinga Fixni. Možda B. Silva dobije priliku od početka.
Salim se, ja ocekujem sutra napad u najjacem sastavu, jedino eto mali upitnik oko Salaha, ali misim da ce poceti. Pa ako resimo mec ranije (znaci ako bude 5:0 ) mozda ga povuce napolje, jer je bas zgusnut raspored.Last edited by mark !t zer0; 28-11-17, 23:56.sloboda ili ništa
Comment
Comment