Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy PL 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vec vidim scenu gde pomocni sudija pokazuje jos koliko minuta ce se produziti drugo poluvreme, a pored njega stoji Sterling spreman da udje u igru i donese velicanstveni bod Fiksnom (a ostavi mu 15 bodova na klupi )

Comment

• Nesto se meni crta Salahu klupa,vec par dana,malo da se odmori... dok Firmino resava mec vec u prvom poluvremenu

Mada koliko Princonia hoce,mozemo ocekivati golove Ben Mia,a I Kolasinca

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
        Nesto se meni crta Salahu klupa,vec par dana,malo da se odmori... dok Firmino resava mec vec u prvom poluvremenu

Mada koliko Princonia hoce,mozemo ocekivati golove Ben Mia,a I Kolasinca
        Salah mi svako kolo zaradi po 10 bodova bar, ako ga stavi na klupu teško da mogu neke bodove da uzmem u ovom kolu, jedina nada mi je Morata u tom slučaju, mada imam neki osećaj da neće dati gol.

Comment

• Hazard na klupi...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
            Hazard na klupi...
            I Azpi

Comment

• E nisam ni sumnjao da uvek moze gore,prvi mec od kad Konte vodi Aspi klupa cak mislim da je i sve minute odigrao do sad,Salah i Sterlig garant ce igrati makar 30 sekundi ili strateri

Comment

• Salah na klupi, kao i Coutihno. Auuu, pola tima mi na klupi...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Sterlig igra nije niko ni sumnjao,a igra i Kun Sanea izbacio,Salah i Kutinjo klupa Solanke prvi spic,nadam se da ce napuniti ,da Salah ne mora ulaziti

A vidi Stouka ofanzivno Krauc,Diuf,Chupo,Saciri,
                  Last edited by 61563; 29-11-17, 20:05.

Comment

• Daje Kruč go.... Na to treba kuću staviti slobodno...
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Prvi put starter ove sezone cini mi se ,najofanzivniji Stouk od pocetka lige,Aspi posle 75 meceva zaredom u PL nije starter od 2015 e,ljudi moji

Comment

• Hhahahhahaha sve im jebem sa ovim vanrednim kolom, na klupi mi Salah, Sane i Azar kapiten, mrs bre.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          Hhahahhahaha sve im jebem sa ovim vanrednim kolom, na klupi mi Salah, Sane i Azar kapiten, mrs bre.
                          Bas gledam ko je najgore prosao zbog ovih rotacija i naidjem na tvoj vezni red gde od petorice samo Surman igra

Comment

• A vidi Pelegrino sto je izveo pozadi dabldeker pa onda obican autobus...
                            Na klupi Bufal ,Ostin,Tadic,Gabiadini
                            5 pozadi pa tri zadnja vezna,pa Redmond i mrtvi Long

Kako bre ovaj Wengerica ne odmori malo Kolasinca ili Lakazeta
                            Last edited by 61563; 29-11-17, 20:22.

Comment

• Vengerica odmara taj duo samo kad igra neki derbi.

Potop večeras na fantaziju. Jedino da neko uđe, pa sa klupe da ga metne.
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• A on bi mozda i najvise trebao da odmara ,ima relativno lak mec kuci a za vikend MU,a on zategao danas ko da igra za LS od golmana do spica,top postava

Comment

Working...
                                X