A ja izbacio Kejna... Tacno sam znao, seme mu... Neka, videcemo dalje kako ce se razvijati situacija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2017/2018
Collapse
X
-
Dejvis batica 15 bodova + 1 ili 2 bonusa...
U 7 kola, na već tri je imao 14,14 i sad 16/17 bodova. Najbolji defanzivni pik od početka sezone deifnitivno. Već 2 gola i 3 asistencije.
Kejn(c), Dejvis i Eriksen zajedno će biti oko 45 bodova. Nek ostatak tima izgura nekako 30, i ja srećan.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja mucenog Alija jedino imam iz Totenhema i on je uspeo da dobije zuti karton. Poslednja utakmica protiv Bornmuta posle toga leti napolje.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Ako Lukaku ne uvali koji gol ili Mikitarijan asistenciju opet cu se ukanaliti...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostJa sve mislim proći će ovog Dejvisa sa asistencijama i golovima, a on nikako da stane... Ne volim skupe defanzivce, pa nisam ni pomišljao da ga ubacim.
Lakše se diše kad se ubode kapiten. Sad može fino da se prati ovo.
Nisam ni ja fan skupe odbrane, ali morao je da se ispoštuje neko iz odbrane Spursa. Al nije nešto ni preterano skup, kad pogledaš koliko su otišle cene defanzivi. Koštao je 5.5, što je super cena za nekoga iz Spursa.
Ako mi veruješ, sad kad je prošao Kejn, mnogo lakše pratim fantazi.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Uci Williane od Richarlisona, uci ..
Za 2 kola mi je donio 100 puta vise poena, nego Willian za 4
Comment
-
33 poena i ostaju Azar, Morata, Silva i Monreal. Nadam se punjazi Celsija i Siti jer me to jedino vadi.Dreams are coming true.
Comment
Comment