Kakav poklon Bayernu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mora Bale da istrci neku kontru, mnogo bolji Juve.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovo je lagano mogao biti penal za Juve, rukom igrao covek.
Real iskusno, dali gol, normalno kao sto sam ocekivao na strani De Silja, decko je invalid i nema dalje price tu. Bentakur je zelen isto morao je Matuidi da zaigra od starta uz Lihstajnera. Nestvarna odbrana Navasa i sreca spasile Real, ali isto tako i Juve od primanja gola (precka Krosa). Real ceka kontre, opasni su jer u kontri imaju 5 na 4 bukvalno. Treba ubaciti Kvadrada i preci na 4-3-3. I 1-1 bi bilo pristojno, vidi se da nam fali plejmeker.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Odigrao Juve solidno poluvreme. Morali da daju bar jedan.
Costa najlošiji na terenu. Ne može da primi loptu jbte, a ni da pošalje tačan pas.
Benzema izradio i Barzaljija i Kjelinija. CR pročitao šta će da se desi i došao ispred njih. Jeftin gol.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Kakav penal, metar razdaljine, jedino da isece ruku covek.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostVeća greška štopera kod gola po meni. Dva iskusna štopera ispali ako amateri. Nasamario ih sam Benz.
@Mare morao je suditi ruku pa makar bila i na ivici.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Moguce li je ovoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment