Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uroš View Post
    Ja ne znam jeste li se vi bavili nekim sportom? Ja sam u košarci i štipao i grebao i nabijao centra laktom u bloku, pa padao, simulirao, sve da moj tim pobedi. Kad sam čuvao jakog igrača prvi faul sam mu otkidao ruku neretko i nesportska da bi svaki sledeći put razmislio da li da krene ka košu.

Sport nije viteška igra nego opijum za najšire mase, zaglupljivanje istih i gladijatorska borba. Da sam pametan ne bih ni gledao ali svakako jedva i pratim redovno bilo šta, više volim da filozofiram u prazno nego da zaludjeno gledam svaki meč.

Ali Italijani su primer kako se igra i kako se bori, Španci su već plačipičke i iritantni su.
    To je kosarka, drugaciji pristup igri i faulovima. Igram fudbal skoro 20 godina ali necu se praviti pametan nego reci ono sto gledam godinama.
    Razumem razlog za pobedu kad si ti na terenu ali kad si neutralni posmatrac da li podrzavas ocigledno simuliranje igraca koji prethodni napad napravio nesportsku? I to neretko radi. Pa jos uz to trci do sudije kad ne svira faul nad njim ali takodje trci i kad sudija svira njegiv faul bez obzira da li zaista bio ili ne.
    insta: engleski_dopisnik

Comment

• Pa podržavam prljavo na italijanski način sa dozom kakvog takvog dostojanstva i ne uvek, a ono što rade igrači Partizana u fudbalu, kada kukaju i natrčsvaju na sudije i ono što rade Španci i npr Marselo koga volim koji se drao kao Krespo kad je slomio nogu, a nije mu bilo ništa, to ne podržavam. Španci ne igraju prljavo jednostavno su plačipičke uvek mlataraju rukama to sam najviše video kod Partizana i Barselone vrv jer ta dva kluba ne podnosim.

Samo su Španci miljama ispred svih i to pre svega ta ružna Barselona.

Ne može ništa da se poredi sa jakom Seria a ligom i koliko je to bilo interesantno. I žar i borba, strast, taktika, znanje, legende, valjda će se vratiti taj period.
      Last edited by Cassius Clay; 15-03-18, 13:12.

Comment

• Šta se dešava sa Leivom. Duh Mesija prešao na njega.

Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
          Pa podržavam prljavo na italijanski način sa dozom kakvog takvog dostojanstva i ne uvek, a ono što rade igrači Partizana u fudbalu, kada kukaju i natrčsvaju na sudije i ono što rade Španci i npr Marselo koga volim koji se drao kao Krespo kad je slomio nogu, a nije mu bilo ništa, to ne podržavam. Španci ne igraju prljavo jednostavno su plačipičke uvek mlataraju rukama to sam najviše video kod Partizana i Barselone vrv jer ta dva kluba ne podnosim.

Samo su Španci miljama ispred svih i to pre svega ta ružna Barselona.

Ne može ništa da se poredi sa jakom Seria a ligom i koliko je to bilo interesantno. I žar i borba, strast, taktika, znanje, legende, valjda će se vratiti taj period.
          Sa mojim ocem je radio jedan čovek koji je igrao u jednom belgijskom klubu tokom sedamdesetih godina. Često su na pripreme išli u Španiju i igrali protiv tamošnjih klubova. Pričao mi je kako veće govnare od Španaca nije video, koji su simulirali, udarali i generalno plačipičkarili čak i tokom tih utakmica. Njegovo je mišljenje da po pitanju govnarluka Italijani ne mogu ni da priđu Špancima.
          sigpic

Comment

• Italijani su zakon. Jer Italijan ume da bude i bezobrazan kao Toti kad je napenalio Balotija i još milion primera, a u Španiji samo ciganisanje i mrcvarenje tako da Italija i Španija ne mogu u isti koš šanse nema.

Argentinci su prelazni level jer imaju dosta njih žabarske krvi i nisu ni izbliza kao Španci.

Comment

• Legendo ne možeš žvakati žvaku i biti golman.

Što bi moja baba rekla, ode ti na stranu, udavićeš se.
              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Konacno gol, da se razdrma utakmica.

Jao kakav mlak penal

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Odličan gol Hakana. Njegov prvi dobar potez u ove dve utakmice.

Moram reći da je Borini na desnom beku najveći zločin u istoriji fudbala.
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ajoooj Velbece...ccccc...

tt
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hahahahhahahahahahahhahahahahhahhhhhahahahahahhaha ha, ovo penal !?!?
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Zajeba tekmu sudija, daj Velbece promasi

Comment

• Kakav penal, ovo se samo sudi u propalitet BiH ligi, kad domaćinu treba za kladionicu.
                          UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Hahahaha, ovo su svirali za penal? Pa ovo je nešto najgore što sam video u skorije vreme.

Za ovo bi ja ukinuo radnu dozvolu.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ma glupost zesca, taman bi utakmica postala interesantna, oni ovako ih seku.

Ne verujem da ce Milan dva dati.

Comment

• Od žutog za simuliranje, oni daju penal bez ikakvog kontakta.

Ovom pomoćnom ne bi dao da svira ono zvono za kraj časa, kamoli utakmicu.

Taman tekma postane zanimljiva i dođe neki ćelo i upropasti.
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X