Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Da li jos nekog iritira pristrasnost komentatora. Mislim i Visko na primer je pristrasan, ali zna sta da kaze. Ovaj kad Tim dobro odigra je kao "jao neeeee, pa opet linija itd." Kad Tim diktira poen i pogresi zicer u poenu u kom je sve vreme napadao"ne moze tako protiv Noleta" a kad Nole isto to uradi onda je "neverovatna greska Novaka, kao kako mu se to desilo, mnogo srece za Tima" i na kraju kad je Nole u rezultatskom zaostatku iako ne u drasticnom onda krecu pricu kako mu je ovo 1000. GS polufinale. Nekako se jako podcenjivacki ponasa prema TImu, sto Visko i Bane nikada ne rade.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPoklon od sredine seta, ne da ga je imao nego ga je rutinski imao
Comment
-
Originally posted by madrid View PostDa li jos nekog iritira pristrasnost komentatora. Mislim i Visko na primer je pristrasan, ali zna sta da kaze. Ovaj kad Tim dobro odigra je kao "jao neeeee, pa opet linija itd." Kad Tim diktira poen i pogresi zicer u poenu u kom je sve vreme napadao"ne moze tako protiv Noleta" a kad Nole isto to uradi onda je "neverovatna greska Novaka, kao kako mu se to desilo, mnogo srece za Tima" i na kraju kad je Nole u rezultatskom zaostatku iako ne u drasticnom onda krecu pricu kako mu je ovo 1000. GS polufinale. Nekako se jako podcenjivacki ponasa prema TImu, sto Visko i Bane nikada ne rade.sigpic
Comment
-
Originally posted by luka View PostTreba naravno. Ali da li stvarno misliš da je kod ovog Nadala sreća bila neki faktor dosad?
Originally posted by Marija81 View PostNadal možda može ispasti iz ritma do petka , a ne leže mu ni Novak ni Tim.
Novak puno greši
Comment
-
Novak igra previše plitke lopte, i uopšte nije promenio pristup i prilagodio se novoj Timovoj taktici...a ovaj tačno pokušava da iskopira Vavrinku iz 2015Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment