Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni svakako Kokkinakis jedan od drazih iz te generacije ali steta skoro 2 godine je u zaostatku za generacijom. Ali eto, mozda sporije sazrijeva.
    Mislim da igra kvalifikacije Rima, vidio sam ga na entry listi.

Gasquet je kvalificiran kao jedan od najtalentiranijih Francuza, rano je sazrio, i nikad nista.
    Monfils najbolji junior svijeta, pobjedivao Murraya, na pocetku seniorske karijere takoder pobjedivao Endija, pa su im karijere daleko neusporedive.

Comment

• Idemoooo Rafa.
      Baš sam se uželio da ga vidim kakav je u odnosu na Noleta

Comment

• Pralica priča o prisutnim fudbalerima na tribinama i to ne samo danas već i juče koji su bili ... ccccccc
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by ACM Dejan View Post
          Da se Kokkinakis nije povredio,mozda bi sad pisali o njemu kao osvajacu GS
          Kokinakis će na žalost imati prosečnu karijeru ako se vrati u skorije vreme. Imam utisak da on upšte nema želju.

Originally posted by Centurion View Post
          Ja mislim da ce Tim biti uzeti barem dva Garosa.
          Ne znam da li ga svrstavaš u tu generaciju ali ajde da je tako.
          Po meni vec sada je veoma dobar šljakaš.
          Na ovoj podlozi mogao bi da mazne nekoliko kupova musketara.
          Dmitrov bi mogao da uzme Australiju i US Open, na te dve podloge mogao bi da povremeno bljesne.
          Videcemo Bornu, jos mi je nedefinisan.
          Raonić ako ga ne sprece povrede moze takođe do nekog slema nakon povlačenja veterana, mada nije ni on tako mlad.

Puj i Sok potencijalne Wawrinke
          Dimitrov je stariji pa ga ne ubrajam tu, kao i Raonića.
          Tim je drugi Dimitrov...
          Borna ima šanse ali ja ga više vidim kao Delpotra te generacije i nadam se da će imati bolju karijeru bez odsustvovanja sa terena...
          Znači ostaju blesavi Kirjos i detinjasti Zverev.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Tu je taj veliki server i favorit za Rg, aj kuci.

Olja digla Cuevasa, napisala u MC Juznoamerikanac i europska sljaka, mahh :P

Comment

• Ejhh Sale, Sale...
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pablo se posprdao sa novim svetskim brojem jedan.
                Sto dalje implicira da je Palo mnogo mocan, zar ne?
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Meni Zverev ne deluje kao neko ko ce osvajati GS,vise mi ide na to da bude kao Monfils,Berdych,da jer uvek tu,ali nista konkretno,mada zbog tenisa uopsteno volio bi da gresim.
                  >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Pa to i učim Žiku, pošto je mali i ne zna.. da ostavi nešto i van ovoga, za drugare...
                    A dobro ti i ovo... razgovarali nasamo -.-
                    Vidis kako sam ubo ... pravu rec u pravom trenutku. Nasamo nego kako, necemo valjda pred svetom da otkrivamo takve nekakve stvari.
                    Nego nisam znao to za Ziku.
                    A sta mislis hoce li se Gofancic osvetiti Rafaelu za onu nepravdu iz MC-a kada mu je ponisten poen za 4-1 u prvom setu?
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Steta, imao je otvoren put Zverev... Ali autobahn

Comment

• Bravo Pablo
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• E moj Saša.
                          Kakvu je paralelu malopre odigrao Gofan
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kokinakis ne stagnira nego je povredjen, i to rame sto je bas zeznuta povreda. Pravio je operaciju, sad ostaje da vidimo kako ce ici njegova karijera i dali ce to rame praviti probleme u nastavka... A Koki ima jedan od najboljih forhenda na touru bez ikakve dileme. Kako je on lupao protiv sjajnog Novaka na RG-u, strasno... Zijanio u tri sasvim normalna i izjednacena seta u kome je presudio po jedan brejk ako se dobro secam. Takodje bio odlican i protiv Nadala u Melburnu.
                            OVAKO

Comment

• Kakav Zverev ljudi, covjek suvi prosjek.
                              sigpic

Comment

• Grehota za Saleta al ajde, Sasa Zverev finalist Garrosa
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Working...
                                X