Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I onda svi pljuju po Kyrgiosu zbog ponasanja i mentaliteta, a sta ovaj radi, stoji i nabija, kad gubi odma nema volje, balavac.

Krompiric za takvog servera uh uh

Comment

• Куевас будући топ 10
      sigpic

Comment

• Kada se Novak povuče navijaću za onog dripca Kiriosa jer jer buntovnik okruzen morem teniskih štrebera i politički korektnih mrsomuda.

Comment

• Kakav ritern Zvereva
          Last edited by Marija81; 12-05-17, 14:55.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne moze on biti visestruki GS igrac ako ne unaprijedi svoju igru, jednostavno se premalo krece, odradi sjajan udarac i ostane stajat na mjestu, tako da cesce puta kada ima igraca na konopcima on ga svojom umrtvljenosti vrati u poen. Cak je i od Del Potra gori sto se toga tice
            Last edited by Mrkela; 12-05-17, 14:54.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
              Ne moze on biti visestruki GS igrac ako ne unaprijedi svoju igru, jednostavno se premalo krece, odradi sjajan udarac i ostane stajat na mjestu, tako da cesce puta kada ima igraca na konopcima on ga svojom umrtvljenosti vrati u poen. Cak je i od Del Potra gori sto se toga tice
              Ko onda od te generacije može biti višestruki GS osvajač ako ne on i eventualno Kirjos ?
              Delpotra su omele povrede.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

Ne moze on biti visestruki GS igrac ako ne unaprijedi svoju igru, jednostavno se premalo krece, odradi sjajan udarac i ostane stajat na mjestu, tako da cesce puta kada ima igraca na konopcima on ga svojom umrtvljenosti vrati u poen. Cak je i od Del Potra gori sto se toga tice
                Kad ces mi vratiti zastedu?
                OVAKO

Comment

• Kako se Cuevas igra tenisa s njim, bas uziva u sprdanju, doktor

Stefane dns se cupaj na Davidu

Mare nitko ne zna sta vrijeme nosi i sto ce biti, ja bi dao ruku u vatru da ce Tsonga nakon AO2008 imati par GSova u kolekciji, isto tako bi dao lijevu nogu da Wawrinka nece biti blizu finala GSa
                  Last edited by Mrkela; 12-05-17, 15:00.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    If, sada se pravis da ne znas, a kada smo se ti i ja razgovarali nasamo imala si sta da kazes na tu temu!?!?!?
                    Pa to i učim Žiku, pošto je mali i ne zna.. da ostavi nešto i van ovoga, za drugare...
                    A dobro ti i ovo... razgovarali nasamo -.-
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Lik koji sedi u Sašinom boxu mi pozdat od nekud. I onda skontam, nekada je bio zvanični ATP fizio...Francuz, ali se ne sećam imena.
                      Ili bar mnogo liči na njega.

Comment

Kako se Cuevas igra tenisa s njim, bas uziva u sprdanju, doktor

Stefane dns se cupaj na Davidu

Mare nitko ne zna sta vrijeme nosi i sto ce biti, ja bi dao ruku u vatru da ce Tsonga nakon AO2008 imati par GSova u kolekciji, isto tako bi dao lijevu nogu da Wawrinka nece biti blizu finala GSa
                        Sa ovim se apsolutno slazem. Ali ako se gleda kroz prizmu tadasnjeg utiska, tj neposredno nakon AO 2008. Kako se sprdao Congic sa Nadalom na tom AO, bas se videlo da ovaj sanse nema. A Vavac je izgledao kao prosecan top 50 igrac u tom trenutku.
                        I sve se okrenulo nakon nekog vremenskog perioda. Conga je kao plod svoje dobre igre te godine ubrao samo jedan Masters i to mu je sto mu je. A Vavac polako ali sigurno bivao sve bolji i bolji, da bi od 2013, a pogotovo u godinama nakon te eksplodirao. Opet nista to nije specijalno, nema tu neke bog zna kakve konstantnosti. Ali dovoljno da se pokupe 3 slema i masters.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Ko onda od te generacije može biti višestruki GS osvajač ako ne on i eventualno Kirjos ?
                          Delpotra su omele povrede.
                          Ja mislim da ce Tim uzeti barem dva Garosa.
                          Ne znam da li ga svrstavaš u tu generaciju ali ajde da je tako.
                          Po meni vec sada je veoma dobar šljakaš.
                          Na ovoj podlozi mogao bi da mazne nekoliko kupova musketara.
                          Dmitrov bi mogao da uzme Australiju i US Open, na te dve podloge mogao bi da povremeno bljesne.
                          Videcemo Bornu, jos mi je nedefinisan.
                          Raonić ako ga ne sprece povrede moze takođe do nekog slema nakon povlačenja veterana, mada nije ni on tako mlad.

Puj i Sok potencijalne Wawrinke
                          Last edited by Centurion; 12-05-17, 15:07.

Comment

• Da se Kokkinakis nije povredio,mozda bi sad pisali o njemu kao osvajacu GS
                            >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Ima vremena i za Kokija
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Iskreno se nadam,mada dugo traje oporavak i tesko da se moze mnogo ocekivati.
                                >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

Working...
                                X