Prost, Alezi, Vilnev, Reno logican sled je Ocon.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2017 FORMULA 1 VTB RUSSIAN GRAND PRIX (Sochi)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ima ovde na forumu vido sa startom Australije 2007, do tada nisam ni znao za njega, onako polurazbudjen, u to vreme trka je startovala u 4-5 ujutro, nisam mogao da verujem da jedan ruki sa istim autom stavlja u dzep dvostrukog i jos aktuelnog prvaka, tad me kupio za sva vremena.Last edited by Alan; 29-04-17, 22:15.
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostIma ovde na forumu vido sa startom Australije 2007, do tada nisam ni znao za njega, onako polurazbudjen, u to vreme trka je startovala u 4-5 ujutro, nisam mogao da verujem da jedan ruki sa istim autom stavlja u dzep dvostrukog i jos aktuelnog prvaka, tad me kupio za sva vremena.
Ja sam zbog ovog navedenog trenutno da kažem u problemu. Naravno pošto samu formulu obožavam u svakoj trci uživam, a za favorita ćemo lako rešiti
Valjda zato me oduśevljavaju 2 sjajna vozača RB i želim im što pre mnogo bolji bolid
U nastavku sezone ću videti gde će otići moje navijanje Pošto sigurno ne ostajem u Wiliamsu Negde će morati da se kompenzuje , a negde popravi pa ćemo ubrzo videti šta će ispasti
Comment
-
Ja od kad pratim Formulu 1,navijao sam prvo za Toyotu i tada za njihove vozace (Truli i R.Schumaher),kada je Toyota napustila takmicenje,od tad za Ferrari,a sto se tice vozaca Alonso i Kimi,mada i Vettel se nalazi medju njima.>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
-
Comment