Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grisa je blizu da Misu isprati sa nulom kuci
    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
      U kako baš njih dvojicu? Ja sam znao razne mešati , ali još nije bilo ovakvih kombinacija
      Pa klinka
      ali tada su se pojavili, skroz novi komentatori i trebalo mi je vreme da pohvatam ko je ko
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Griša rešen da uvali bagel Miši
        Griša baš zagrizao, sad kad na kraju osvoji turnir

Comment

• Bravo Grisho, na kraju skroz lagano
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Kovacic je glavni komentator na SK, desna ruka gazde maltene
            Ilija je majstor svog zanata, vrhunsko poznavanje materije uz potpunu kontrolu utakmice I jedninstveni, atipican nacin komentarisanja. Mnogo kvalitetnih upadica ima covek koje su se ustalile u standardan govor.
            Kombinacija sa Kuzmanovicem kao strucnim konsultantom I trendsetterom je idealna, postavili su temelje kvalitetnog prenosenja jedne kosarkaske utakmice, a havajka se nosi I kada gledam fudbal
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• A vid' Muguruze. Što bi rek'o brat Jankela , a koji je njoj ...vrag ?
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ona baš propada... iz turnira u turnir, neverovatno.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                  Ma dobro , čovjek našao nešto svoje - kao Viško ono svoje SJAJNO. Kriv je Simonović kad ga krene
                  I po Viskovom SJAJNO se vidi da nije glavom u tenisu (zvuci poznato) sinoc je hteo da pohvali Jelenin odlican visoki BH volley ali je to sjajno zvicalo nekako prazno..
                  Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                    A vid' Muguruze. Što bi rek'o brat Jankela , a koji je njoj ...vrag ?
                    Kad želi igra , a kad ne pa boga pitaj šta se onda dešava.. Očigledno to sad gledamo Retka osoba iz top10 koja mi se dopada , ali kako sve igraju kako uopšte i navijati?

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Ona baš propada... iz turnira u turnir, neverovatno.
                      Od RG- a prošle godine...
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Kako mi je antipaticna ova Muguruza
                        >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                          I po Viskovom SJAJNO se vidi da nije glavom u tenisu (zvuci poznato) sinoc je hteo da pohvali Jelenin odlican visoki BH volley ali je to sjajno zvicalo nekako prazno..
                          Prazna, naravno kad su ženski mečevi toliko neinspirativni. Juče je Lajović imao više dobrih udaraca nego svi ženski mečevi zajedno.
                          Izazivam sudbinu komentarima

Comment

• Ne bi me iznenadilo da Querrey ispadne vec u ovom kolu.

Comment

Prazna, naravno kad su ženski mečevi toliko neinspirativni. Juče je Lajović imao više dobrih udaraca nego svi ženski mečevi zajedno.
                              Ja bih ugasila WTA da se pitam

Kada će Depo na teren, vidim bilo je po rasporedu posle Griše ?

Comment

Utisak je da je Visku Jelena bas draga kao igracica.. voli je skoro kao jednorucni BH i S&V... Zato mi je mozda to sjajno zvucalo cudno neinspirativno..

Dusan je zaista odigrao dva odlicna meca, uzivala sam gledajuci, jako lepi cisti udarci...Pregrst vinera...Fascinantno mi je bilo i u mecu protiv Tiafoa da moze i u 2/3 udarca (klasicnom V kombinacijom koja iziskuje dobar servis)da resi poen, sto je ranije bilo tesko zamislivo kod njega..
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X