Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak je godinu ranije pregazio Nadala u Parizu, naravno da bi ga pregazio i prosle. Nadal ni u Rimu sa umornim Novakom nije ni do seta mogao.
    sigpic

Comment

• Pregazio povredjenog Nadala, bas tesko

te godine ga Fonjini 2 puta pregazio na sljaci, a i veliki majstor na toj podlozi Marej
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Pa i Djokovic je uzeo RG kad se Nadal povukao sa istog
        pobedio velikog Mareja u finalu, u polufinalu jos vecu legendu Thiema
        Ne smeš se vaditi na Noleta!!!! Mnogo bolje rezultate ima na šljaci, a ti sad pokušavaš da odbraniš onaj šut koji se ne može odbraniti. To je bar jednostavno reci otvoreno želim brže podloge da bi Rodžer uzeo još koji GS i tačka

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
          Pa za RG je vrlo jednostavno da se to nije desilo i da ga tad nije uzeo pitanje šta bi bilo... Možda bi ga uzeo koju godinu kasnije, a što je veće varijanta da ga možda ne bi ni osvojio. Jednostavno šljaka nije za Federera. I ne može se pričati o univerzalnosti.
          Da je najbolji svih vremena, da igra možda i najlagodnije, da je retko kad zbog toga imao problema. To sve stoji i poštovanje svim rezultatima.
          Umesto ovog boldovanog treba da stoji "najtrofejniji " , najbolji sigurno nije, najraznovrsniji nije.
          Slažem se igra najelegantniji tenis ( ali ovo nije balet pa da se oduševlajavam piruetama ).

Vladan vrlo plastično objašnjava suštinu.
          Kome je zamljivo da gleda gem od 90 sec. max. a pri tom je platio preskupu kartu da bi gledao meč ?
          Jedan ili dva udarca u poenu i ajd zdravo.

Pre neko veče je Miša Zverev u jednom poenu pokazao svu lepotu i raznovrsnost teniske igre.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
            Ne smeš se vaditi na Noleta!!!! Mnogo bolje rezultate ima na šljaci, a ti sad pokušavaš da odbraniš onaj šut koji se ne može odbraniti. To je bar jednostavno reci otvoreno želim brže podloge da bi Rodžer uzeo još koji GS i tačka
            Ne, nego hocu da vam pokazem kako je glupo bilo ciju titulu, posebno na slemu staviti pod znak pitanja.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Pa i Djokovic je uzeo RG kad se Nadal povukao sa istog
              pobedio velikog Mareja u finalu, u polufinalu jos vecu legendu Thiema
              A godinu pre?
              Lepo ti kažem, ne ide ti u prilog priča oko RG- a.

A Rodžer ove godine uze AO jer je Novak bio povređen.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Marija, kazes da Role ne igra najraznovrsniji tenis, bas me zanima ko igra?

sta godinu pre?
                2014. ga Nadal dobio

sigpic

with experience.

Comment

• Pa kakve veze ima sto je bio Soderling? Taj lik je izbacio Nadala. Kakve veze ima protiv koga je osvojen? Nole je isto gubio nekoliko puta od Nadala na RG, pa je izgubio od lika koji je igrao svoji prvo finale na tom GS-u i na kraju je osvojio protiv coveka koji je rakodje prvi put igrao finale RG bez da je dobio Rafu te godine. Pa sta? Osvojen GS je osvojen GS. Slazem se da su Marej i Vavrinka za klasu bolji od Soderlinga, ali titula ostaje upamcena. Ni Portugal nije nikog jakog pobedio do finala na EP, a francuzi jesu pa sta im to vredi.(primer Nole- Nadal 2015. na RG pa onda 2 dana sa Endijem, dok se Sten prosetao do finala). Sta vredi Atletiku sto su prosle godine izbacili Barsu i Bajern kada su izgubili finale od RM koji je igrao sa Volfsburgom i Sitijem. Svaka titula potpuno isto vredi. AO 2017' vredi isto kao i AO 2006' nebitan je nivo igre prikazan u finalu.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                    Umesto ovog boldovanog treba da stoji "najtrofejniji " , najbolji sigurno nije, najraznovrsniji nije.
                    Slažem se igra najelegantniji tenis ( ali ovo nije balet pa da se oduševlajavam piruetama ).

Vladan vrlo plastično objašnjava suštinu.
                    Kome je zamljivo da gleda gem od 90 sec. max. a pri tom je platio preskupu kartu da bi gledao meč ?
                    Jedan ili dva udarca u poenu i ajd zdravo.

Pre neko veče je Miša Zverev u jednom poenu pokazao svu lepotu i raznovrsnost teniske igre.
                    A znam da je to diskutabilno , ali jbg Nole se zajebava mogao nam je mnogo olakšati , a ne da pada u svoje bedake
                    Nije balet , ali to ljudi često spominju.
                    Naravno to se slažem pa neću ni ja da gledam Iznera i Karlovića ili da ih zameni Simon

Comment

Marija, kazes da Role ne igra najraznovrsniji tenis, bas me zanima ko igra?

sta godinu pre?
                      2014. ga Nadal dobio
                      Novak je titulu uzeo 2016, a na putu do finala 2015 dobio Rafu.
                      O kakvoj 2014 pričaš?

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                        Pa kakve veze ima sto je bio Soderling? Taj lik je izbacio Nadala. Kakve veze ima protiv koga je osvojen? Nole je isto gubio nekoliko puta od Nadala na RG, pa je izgubio od lika koji je igrao svoji prvo finale na tom GS-u i na kraju je osvojio protiv coveka koji je rakodje prvi put igrao finale RG bez da je dobio Rafu te godine. Pa sta? Osvojen GS je osvojen GS. Slazem se da su Marej i Vavrinka za klasu bolji od Soderlinga, ali titula ostaje upamcena. Ni Portugal nije nikog jakog pobedio do finala na EP, a francuzi jesu pa sta im to vredi.(primer Nole- Nadal 2015. na RG pa onda 2 dana sa Endijem, dok se Sten prosetao do finala). Sta vredi Atletiku sto su prosle godine izbacili Barsu i Bajern kada su izgubili finale od RM koji je igrao sa Volfsburgom i Sitijem. Svaka titula potpuno isto vredi. AO 2017' vredi isto kao i AO 2006' nebitan je nivo igre prikazan u finalu.
                        Svaka cast, to je ono sto ja hocu da objasnim, ali mi ne ide

sigpic

with experience.

Comment

• Uglavnom nek mi odgovori ko sta hoce, da ne bude da ja zavrsavam raspravu, pa onda da se polako vracamo na IW dogadjaje. Ova tema ce se i ovako i onako vratiti jos hiljadu puta. Sigurno vec za vreme ove sezone sljake.(Samo sto cu tada verovatno napadati Feda pogotovo ako pobedi danas, jedino ako bas bude bio bicikl necu, ali sanse za to su 0,0001%)

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Novak je titulu uzeo 2016, a na putu do finala 2015 dobio Rafu.
                            O kakvoj 2014 pričaš?
                            Pa vec sam spomenula 2015., dobio ga veliki Fonjini 2 puta na sljaci, dobio ga legenda na sljaci Marej itd.
                            Tako da moze da se kaze da je dobio Nadala koji nije bio ni senka onog igraca na sljaci

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Pa nije Nadal predlozio te promene zbog sebe, nece on igrati jos ne znam koliko. . . predlozio je zbog same igre, tako on to vidi i misli da bi to ucinilo igru interesantniju, a svakako je kompetentan govoriti, tako da je smesno govoriti sta njemu odgovara ili ne. E sada svi znamo da igra diktira mnogo faktora, a promene uvek treba raditi, to nije nista strasno.
                              Da me ne shvatiš pogrešno nemam ja ništa protiv Rafe čak šta više mislim da je jako fer i korektan igrač,na ovom turniru igra odlično vidi se da uživa na terenu a takva igra mu je uvek donosila rezultate. Rafu sam samo uzeo kao primer da kažem koliko se tu igrači malo pitaju i odlučuju. Oni su tu da se prilagode pa kako kome, nijanse su u pitanju.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                                Uglavnom nek mi odgovori ko sta hoce, da ne bude da ja zavrsavam raspravu, pa onda da se polako vracamo na IW dogadjaje. Ova tema ce se i ovako i onako vratiti jos hiljadu puta. Sigurno vec za vreme ove sezone sljake.(Samo sto cu tada verovatno napadati Feda pogotovo ako pobedi danas, jedino ako bas bude bio bicikl necu, ali sanse za to su 0,0001%)
                                Neće on pobediti Rafu danas.
                                AO je slučajnost, drugačiji uslovi, drugačiji Rafa.

Comment

Working...
                                X