ја навијам за све добре играче....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View Post@Nemanja
Svaka ti cast kako mozes u isto vreme da navijas i za Djokovica i za Nadala, za mene je to neverovatno.
Comment
-
Ajde Venus, okreci ovo!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostMarija,kad si nabrajala one starije,kako si zaboravila velikog Ivu Karlovica,mislim tako velikog coveka zaboraviti
Kirjosu se ne igraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Jadan Murije , ostaće bez glasaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Koliko sam samo mečeva gledao u životu, a ovo je drugi put da vidim kako se pokvari mikrofon glavnom sudiji i to oba meča igra Saša Zverev.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Bravo Venus, ajde jos jedan.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by amnesiac View PostKoliko sam samo mečeva gledao u životu, a ovo je drugi put da vidim kako se pokvari mikrofon glavnom sudiji i to oba meča igra Saša Zverev.
I beše jednom kada je Lajani bio sudija, Nadalov meč...
EDIT: Pa plačem
Last edited by Marija81; 15-03-17, 00:13.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Potpuni raspad. Ništa ne funkcioniše. Kyrgios ništa posebno, niti mu je potrebno osim dobrog servisa. O ostalom će se Saša već pobrinuti.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Kaže komentator za tviner Kirjosa da je neozbiljan. Pa šta je onda volej Zvereva?!
Obožavam Sašu, ali već ranije rekoh da ovo dobija Nik.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Bas van ritma i fokusa, prenervozan Sasenjka
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment