Svakako je bilo suludo od Viskovica da proglasava Novaka za favorita protiv Hjuita i to 2007. godine. To je bas bio nonsens.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Kao prvo niko nikoga nije tukao.
Srđan, u jednom trenutku nezadovoljan načinom na koji je Viško prenosio Novakov meč ( nije " dovoljno navijao za njega" ) dovezao se do RTS-a , otvorio vrata kabine i pitao Viškovića zašto prenosi tako kako prenosi... Postoji i na netu negde Viškovićev intervju o tome, to nije tajna niti trač.
Moje mišljenje o Viškoviću sam već mnogo puta rekla pa se ne bih ponavljala.
P.S. Jesam vam lepo rekla da igrate na suicidu Džazirija
EDIT : Ta situacija ni jednog trenutka nije negativno uticala na Novakov i Viškovićev profesionalni odnos.Last edited by Marija81; 14-03-17, 22:53.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma da, ako ga nije tukao onda je to opustena prica...
veoma dobro znam sta se desilo i stojim iza svojih reci da je hteo da ga bijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostCekaj, ti opravdas Srdjana koji je upao Visku u komentatorsku kabinu i hteo da ga bije plus se sve to desilo dok je Visko jos radio na RTSu, sto je bilo bas davno
ne znam cime se bavsi, ali bas me zanima kako bi se osecao kad bi tebi neko upao na posao i hteo da te prebije...
Comment
-
Originally posted by pedja147 View PostNaravno da ne opravdavam, daleko od toga. Visko je po meni super lik, samo sam rekao jednu malu negativnu osobinu kod njega. A opet cu ponoviti da je najbolji komentator. A cinjenica je da nije realno da su Novak i Delpo trenutno jednako dobri. Samo nisam trebao u prvom postu zadnju recenicu da spomenem, izvinjavam se zbog toga. Takodje nije tacno da se Visko samo ne klanja. I naravno da ima prava i da pogresi i naravno da je sve normalno u zemlji da to ne bi imalo posledica.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMa da, ako ga nije tukao onda je to opustena prica...
veoma dobro znam sta se desilo i stojim iza svojih reci da je hteo da ga bije
Sa koje god strane da dolazi i ne postoji opravdanje.
Ali ne volim ni kada se iznose neproverene stvari, i pokušala sam samo da parafraziram Viškovićeve reči o tom događaju.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNe, Bojana. Svaki pritisak na novinare je loš i ne podržavam ga.
Sa koje god strane da dolazi i ne postoji opravdanje.
Ali ne volim ni kada se iznose neproverene stvari, i pokušala sam samo da parafraziram Viškovićeve reči o tom događaju.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ne zaboravite da Bojana zna Viška..
A ako ti neko otvori vrata kabine da te priupita nešto, sigurno ne prijatnim tonom a pri tome nije kolega sa posla..mislim...svako bi pomislio na
A još i pitanje šta je rekao
Vidi Maleka, lepo.Last edited by miloolja; 14-03-17, 23:02.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Majstor Jaziri, od sprdnje na forumu i legende suicide-a do 4. kola IWhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe zaboravite da Bojana zna Viška..
A ako ti neko otvori vrata kabine da te priupita nešto, sigurno ne prijatnim tonom a pri tome nije kolega sa posla..mislim...svako bi pomislio na
Nemanja slušaj starije.
Lepo rekoh DžaziriŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNe znam kako bi neko mogao da digne ruku na Viška.
Koga čekaju Nik i Sale, zaspat ću, nije valjda CibulkovuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment