Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Fića View Post
    Evo dobrog nacina da se izbegne neugodan termin. Kada obojica radite za istu firmu lako je to.. Kao onomad Barikelo i Irvajn sto su se sklanjali Sumaheru.
    Sta nam to sve govori? Decko nije samo luckast kao mnogi tipa Dolgo, Verdasko, onomad Safin.. on je autodestruktivan sto je ogromna razlika. To ce mozda neki psiholog u prolazu bolje objasniti, ali to je sto je..
    Valjda ce i Nole danas sutra imati tu privilegiju da mu se pajtasi sa krokodilcetom tipa Agut, Mau sklanjaju s'puta kada zagusti.

Neko ga je pre neki dan poredio sa Balotelijem, ja sa Rodmanom ,hajde da ga uporediš i sa Safinom ( i djene- djene ) , ali Dolgom i Verdaskom
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Šteta što ne uvedu pravilo, ako jedan igrač preda meč da ga zameni onaj koga je prethodno izbacio i tako se igraju svi mečevi.Nešto slično kao mi u suicidu
      Last edited by Dekson; 17-03-17, 21:17.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Kad prije eskalira
        đe beše ona eskalacija koju sam čitao dok sam bio banovan-pa ono je blockbuster PDF-a krezavi.gif

Originally posted by Dekson View Post
        Šteta što ne uvedu pravilo, ako jedan igrač preda meč da ga zameni onaj koga je prethodno izbacio i tako se igraju svi mečevi.Nešto slično kao mi u suicidu

nije loša ideja,džokara ne bi pustio meč niku
        Last edited by miloolja; 17-03-17, 21:22.
        Wizard

Comment

• Nema ovde pisanje post za postom u roku od min..već edituješ prvi i dodaš šta želiš.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by joshmor View Post
            đe beše ona eskalacija koju sam čitao dok sam bio banovan-pa ono je blockbuster PDF-a [ATTACH=CONFIG]14810[/ATTACH]
            Baš me čudi da si bio u Banovićima.
            Dupli nalog?
            BTW, pročitaj pravila, ne piši poruku za porukom u kratkom razmaku nego edituj prethodnu.
            I, da , nije DJoković ništa prepustio!
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• jel to derugo upozorenje,već

aaaaaaa,edit to add

@marija81

ja imam pravo da mislim,(pa i na forumu,pa i pored bojane )

dakle, mislim da je džokara pustio meč niku da ne bi kvario H2H ratio,jer je znao će izgubiti od dede,pošto je ovaj uzeo tripl dozu za nadala

(žao mi je što ulazim u raspravu sa tobom,pošto mislim da si izuzetno korektna)
              Last edited by Beocca; 17-03-17, 21:34. Reason: nako,iz neznanja
              Wizard

Comment

• Recimo prijateljsko, da znaš evo od sada.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• znam,hvala-i na pomenuti dupli nalog-nemam,čitao sam kao gost,brijao sam da će se nešto slično desiti
                  Wizard

Comment

• Originally posted by Marija81
                    Pa kako si onda bio u Banovićima?
                    Pa moze da cita forum, ne moze da se uloguje i da postuje.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Kada je zreb za Miami ?
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• U nedelju wta i ponedeljak atp
                        sigpic

Comment

• Obrisala poruku, zanesoh se na trenutak.

Originally posted by joshmor View Post
                          jel to derugo upozorenje,već

aaaaaaa,edit to add

@marija81

ja imam pravo da mislim,(pa i na forumu,pa i pored bojane )

dakle, mislim da je džokara pustio meč niku da ne bi kvario H2H ratio,jer je znao će izgubiti od dede,pošto je ovaj uzeo tripl dozu za nadala

(žao mi je što ulazim u raspravu sa tobom,pošto mislim da si izuzetno korektna)

Nema razloga da ti bude žao , nije ovo rasprava, nego diskusija Hvala i za kompliment.
                          Nego čega tripl dozu je Federer uzeo za Nadala ?

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                            Kada je zreb za Miami ?
                            U ponedeljak, ne znam tacno u koliko
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• U ponedeljak za muskarce
                              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                U ponedeljak, ne znam tacno u koliko
                                Ja sam mislio da u ponedeljak pocinje..
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X