Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP CHALLENGER TOUR, FUTUERS, JUNIORS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Čini mi se da je bolji forhend od bekhenda ko Felixa, ali ne kaska bekhend previše. Veliki potencijal, ima i anticipaciju, mada je tu od mladjih Ruud najbolji. Vidjećemo, budućnost obećava konačno.
    1. Andrey Rublev
    2. Thanasi Kokkinakis
    3. Alexander Zverev
    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Last edited by miloolja; 18-06-17, 22:02.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Kako je samo Elias Imer propao,ne sjecam se kada je dobio 3 meca zaredom na celendzerima...a kako da ih dobije kada ne moze ni da veze 2-3 dobra poena u mecu.Talentom ne zaostaje od svoje generacije ali je izgleda teska prsotina u glavi,totalno odsustvo koncetracije u igri je kod njega evidentno...a vidim i da nije borac i cim mu kola krenu nizbrdo on odustaje.

U sprskom derbiju Djere po drugi put dobija Krajinovica ove godine,Laslo bukvalno nije mogao da stoji na kraju ali je uspjeo nekako da privede mec kraju naravno uz feliku pomoc Filipa. Morace Krajinovic poceti da pravi neke rezultate i batali izlaske,mislim da njegova djevojka voli da ima partnere koji su jako uspjesni u svom poslu.

Comment

Laslo Djere izgubio jos jedno celendzer finale, 0/5.
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Gleda li neko Mladinija u Milanu? Ovo je tuzno(smesno). Covek nema nijedan pravilan udarac. I kolega mu nije mnogo bolji(jeste bolji dosta ali je mator). Ako uzmu vise od 2 gema kojim cudom do kraj meca na greske protivnika, i na servis svog partnera, bice cudo. Trenutno 5-0

edit: Evo Landonio servira dobro 3 puta , imaju 40 15, evo gema!
            Last edited by colchonero; 27-06-17, 17:00.

Comment

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Ali bukvalno mu ovaj nizi u crnom salje iz servisa duplo slabije nego onom Landoniju, a Paolo je kuca u svoje polje. Hajde bre Paolo, mozes to bolje u drugom setu, zivni malo!!!

Comment

Ajmo kao u prvom setu barem jedan gem uzeti.

Comment

A i ovaj crni u protivnickom timu me uzasno nervira, sve vreme servira Maldiniju polako i prebacuje se sa njim, a sa ovim drugim sve normalno, a onda kad dodje do 30 30 onda kao zvekne. Pa ili igraj sve vreme najbolje sto mozes, i budi covek, ne da podcenjujes protivnika pa makar poen ne uzeo, ili ako si dzek onda budi dzek i kad prigusti i odserviraj isto tako i ovom drugom. Ili nabaci Paolu na smec na BL ako si baja.

Comment

• Ovaj beli servira drugi servis, ali ga bar propisno odservira sa kikom i Maldiniju iako ovaj ne dobacuje do mreze.

Comment

• Evo ga gem i u drugom 4:1 opet Landonio odbranio svoj servis.

Comment

• Ja sam vidio ono sto sam zelio, a sada se selim na fudbal.

Ne mogu da vjerujem da gledam i komentarisem tenis.
                          Last edited by Rossonero; 27-06-17, 17:22.

Comment

• Ovo je jedan od razloga zasto cenim Nadala. Kod njega nema ovakvog potcenjivanja. Protiv svakog igras najbolje sto mozes, pa nebitno da li ces se muciti ili ces kao protiv Basilasvilija. Klasicno dzibersko ponasanja, evo upravo igra kroz noge loptu koja je zicer, a onda jednom rukom iza ledja. Uh sto bi voleo da ga napucaju iz smeca.

Edit:Kraj meca, najgori mec koji sam gledao, ova dvojica apsolutno neozbiljni i neprofesionalni pristup, a Maldini i Landonio rekreativno, da su igrali 100% ovi, 2,3 poena bi uzeli.
                            Last edited by colchonero; 27-06-17, 17:28.

Comment

• Nicola Kuhn je strašan

Comment

• Laslo Djere u novom celendzer finalu.
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X