Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak po planu i programu. Najbitnije je zadržati koncentraciju odnosno oscilacija bez.
    sigpic

Comment

• Izgleda ćemo mi koji čekamo dobar meč ostati uskraćeni. Valjda se Nando probudi i prestane ramom reketa igrati.
      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Ma polako se izoštrava slika, ko je spreman za kakve uspjehe. Od Borne više ne očekujem ništa, za razliku od recimo Rubleva. Fritza nikad nisam ni vidio kao velikog igrača.

Zverev je jedini odskočio, a vjerujem da će i Rublev i Tiafoe brzo prema gore.
        Evo se i Chung vratio. Bez po muke sa Olivom. On i Rublev su izgleda prespavali prošlu godinu iako su ih ljudi vidjeli da igraju tenis

Zverev ima još mnogo da radi, mada na Touru trenutno može dobiti gotovo svakoga (problem je što isto tako može i izgubiti). Jedina dva tenisera protiv kojih trenutno ne bi imao ni teoretske šanse su prva dvojica igrača na ATP listi.
        Last edited by amnesiac; 17-01-17, 09:54.
        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Oh mukice, cekate dobar mec...pa igra sampion dobar mec, samo opusteno.

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma skroz ocekivano, Verdasco ako ukupno skupi 6 gemova bice dobro.
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Oziveo Fernando
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Kako cudan lik ovaj Fijasko

Comment

• Bravo za organizatore i potrošenu pozivnicu na Haasa

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                    Bravo za organizatore i potrošenu pozivnicu na Haasa
                    Haas je iskoristio zasticen ranking, kakve to veze ima sa organizatorima?
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Loši obojica u ovom setu
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Oh mukice, cekate dobar mec...pa igra sampion dobar mec, samo opusteno.

tt
                        Hoćemo meč na nivou onog između Nanda i Nadala i 2009.

Još da Verdasco ne udara ramom, već je 5-6 puta ramom udario
                        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
                          Još da Verdasco ne udara ramom, već je 5-6 puta ramom udario
                          Udara ramom jer je pod pritiskom. Mora da bude agresivan po svaku cijenu. I ne ide mu lose iako ce biti promasaja.

Comment

• Karlovic ponovo igra maraton.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Novak bez fokusa u ovom setu, mnogo je lakih loptica poklonio odigravsi ispod proseka ili neiznudjenu gresku.
                              Mada se nametnuo takav ritam igre trebalo bi izaci iz ovakvog kruga I igrati malo stabilnije.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Haas je iskoristio zasticen ranking, kakve to veze ima sa organizatorima?
                                A tako reče komentator na ES

Comment

Working...
                                X