Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nepotrebno divljanje Waw, video je da je Martin stao.. Šteta za njega, prvi je dolazio do brejka u svakom od setova koje je izgubio.. ali onda servis zakaže..
    Nadal je Novaka napucao u grlo na Rogers kupu 2013, žar borbe je to..
    Similis simili gaudet

Comment

• нисам гледао, а чиме је Стан опалио Клижана у мошице? Рекетом? Ногом? Руком? Главом? Торбом? Песницом?
      sigpic

Comment

• A realno, bas me briga i za Vavrinku i za Klizana i za njegovo medjunozje, Role bre igra
        Cmoooon

Sent from my Z3 compact <3
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Cemu tolika neobjektivnost, sto je problem priznati da je namjerno uradio to sto je uradio, to je Vavrinka, covjek kojem su zena i dijete bili dosadni pa ih je ostavio.
          sigpic

Comment

• https://twitter.com/doublefault28/st...58339324579840

Comment

• A mislim, jel je bitno na kraju gde ga je udario? I da ga je pogodio u pozadinu nije u redu, samo što mi je problem da prihvatim da je to uradio namerno.
              Iako viđamo svašta na sportskim terenima prosto se to kosi sa mojim shvatanjem sporta generalno, tenisa pogotovu.

Sad kad pogledam ponovo, ne deluje da je hteo u njega, već malo više dijagonalno.. al eto kao da je preklopio reket malo više ili već šta...
              Last edited by miloolja; 16-01-17, 12:08.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Cemu tolika neobjektivnost, sto je problem priznati da je namjerno uradio to sto je uradio, to je Vavrinka, covjek kojem su zena i dijete bili dosadni pa ih je ostavio.
                Nije problem reci da je namerno uradio, nego ga ti izvredjas jos i ubacis u pricu njegovo dete...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ja sam ga najmanje vrijedjao, ali se do sad nije pokazalo da je neki covjek. On ide tom cilj ne bira sredstvo, gazi preko svih da bi dosao do cilja.

Pa zar ih nije ostavio da bi zivio sam i imao vise vremena za tenis i momacki zivot.
                  sigpic

Comment

• Čije dete? Vladaneeee... ne preteruj života ti.
                    I sam si rekao da ne možemo te ljude da poznajemo ovako nikako, možda ev lično.
                    Last edited by miloolja; 16-01-17, 12:10.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• I na kraju smuva Donu koja je deset mladja, a kad ga Kirijos ponizi ni da pisne, posle izgubi mec od njega. Da si deset mladja, da si opet ti

Takav je Vavrinka naravno da je namjerno gadjao u njega.
                      sigpic

Comment

• Preterujes Vladane...sta mislis da neko potegne Djokovicevu porodicu ili bilo kog tenisera, kako bi reagovao?

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          A mislim, jel je bitno na kraju gde ga je udario? I da ga je pogodio u pozadinu nije u redu, samo što mi je problem da prihvatim da je to uradio namerno.
                          Iako viđamo svašta na sportskim terenima prosto se to kosi sa mojim shvatanjem sporta generalno, tenisa pogotovu.
                          Nije baš da nije bitno u koji deo tela se dobije snažan udarac iz neposredne blizine, osetljiviji na dodir, delovi tela ,veća prokrvljenost okolnog tkiva....
                          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            I ti Sandu mislis da Federer moze da dobije Mareja, pa sa ovakvim nivoom on ne moze ni sest gemova u cijelom mecu da uzme protiv Endija. Endi je sigurno u finalu.
                            Polako, ovakva podloga odgovara vise i Berdihu i Nisikoriju, pa i Federeru nego Mareju. S tim sto ce se taj cetvrtfinalni eventualni mec igrati sigurno u nocnom terminu pa ce Skotu biti lakse.
                            Ne znam da li si gledao jutros Mareja ali nikakav specijalan utisak nije ostavio, onako srednje. Samo sto se Ilija rob ukakio svaki put kada bi imao priliku.
                            Federer je do kraja drugog seta za svoje standarde bio prilicno los - nezainteresovan, mlak, ali to ne znaci da nece dici igru.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Al morališeeeeteee... E stvarno kad krenete u neko preterivanje... i sad ti znaš da se on rastao zato od žene, da živi ko momak? A na kraju jer to govori da je loš čovek? Ni prvi ni poslednji na ovom svetu.
                              Last edited by miloolja; 16-01-17, 12:14.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                                Nepotrebno divljanje Waw, video je da je Martin stao.. Šteta za njega, prvi je dolazio do brejka u svakom od setova koje je izgubio.. ali onda servis zakaže..
                                Nadal je Novaka napucao u grlo na Rogers kupu 2013, žar borbe je to..
                                To što je Nadal uradio bilo je slučajno, Novak se kretao , Rafa se kretao te nije moglo da se predvidi da će loptica Novaka opaliti u vrat.
                                Ovde je Vavrinka imao čoveka koji stoji na mreži i ceo teren a on ipak gađa Kližana u telo. E to mi je problem da prihvatim.

Raspucao se FEderer , a Melcer ufitiljio.
                                Nemoguće da je do kondicije ?!
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X