Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Može Miloš daleko da dogura, na momemte izgubi fokus al bože moj to se svima dešava u zahtevnim GS mečevima.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• 9:2 u gemovima za Raonu nakon pauze. Razglavio ga je, explodirao Milos.. Mnogo opasan igrac kad udje u ritam, samo se nadam da ce drzati fokus protiv Rogera u finalu, kao ljetos sto je..

I kao sto rekoh za Bautistu, s razlogom.. BORANIJA!!!

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Jel moguce ovo sto kaze Smiljan, mrzi me da proveravam.
        Da Nadal nije dobio top 10 igraca od RG 2014? Verovatno misli na slemove jer je na ostalim turnirima siguran sam belezio pobede nad top 10 igracima.
        Na GS ovim je Nadal 0:2. Izgubio od Novaka i Berdiha.

Osatalo je 11:15.

Comment

• Mislis nakon spustanja krova i Bautistinog medicinskog tajma.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Mislis nakon spustanja krova i Bautistinog medicinskog tajma.
            Da, kao izbog toga sto je Venera upravo krenula u retrogradnu putanju, pa jbg.. visa sila

Comment

• Gael pojma nema gde udara, salje neke balone na sredinu terena,lagane udarce u dno mreže. Oduzeo se, kakav lik
              Similis simili gaudet

Comment

• Nadal zavrsio set sa 2 vinera i 8 gresaka :/ i dobio ga je. Dokaz samo koliko se Gael glupira.

Comment

• savrsena definicija
                  Ben Rothenberg ‏@BenRothenberg 1m1 minute ago
                  So often, Gael Monfils manages to be both the most unpredictable and most predictable player in tennis. Nadal 6-3. #AusOpen
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Potreban mu je lagani mec posle maratona sa Sasom.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Monfils je beskoristan igrac, bukvalno. Ovo sto igra, nidje veze.

Comment

• Ali zato ovo sto Rafa igra, nije bezveze. Kucam u drvo.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Pored ovakvog Monfilsa bi 99% igraca izgledalo da su u savrsenoj formi.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                            Ali zato ovo sto Rafa igra, nije bezveze. Kucam u drvo.
                            Igra Rafa koliko mu treba,nije ovo dovoljno za Raonica.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• I ponovo Rodzer igra u vecernjem terminu. http://www.ausopen.com/en_AU/scores/...chedule14.html
                              Neverovatna odluka organizatora, mec izdmedju Conge i Stana je mnogo atraktivniji. Samo jedan dnevni mec ce odigrati na celom turniru i to kao 17. teniser sveta.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                                Igra Rafa koliko mu treba,nije ovo dovoljno za Raonica.
                                Vjerovatno, al opet, sacekajmo.
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Working...
                                X