Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bautista jeste bolji, ali moram da primijetim da Raona bas i ne liči na sebe..

Comment

• Raonicu vise odgovaraju dvoranski uslovi, videcemo. Agut stize sve, a Raonic samo kad izadje na mrezu ima siguran poen.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bice interesantno u mecu izmedju Nadala i Monfisa, iako je Nadal favorit. Nadalu bi mnogo vise odgovaralo da se igra po suncu, jer bi se Monfis jako brzo umorio, mada i ovako sumnjam da moze dugo da igra na visokom nivou.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
          Pa kad se zbog "čikice" ubrzavaju podloge. Ne bi me cudilo da se na RG makne sloj sljake i ostane cista zemlja.
          Jedino ako su izmislili podlogu koja menja karakteristike od meča do meča, ili u toku samog meča
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• bas je veliki majstor Agut, tacno radi ono sto treba protiv Raonica, seta ga i stalno menja ritam
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Milosa samo servis drzi u mecu.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• bas hrabar potez Raonica, ovaj fh na bp

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Bukvalno samo servis uz par dobrih FHa.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• I onda Tutgut pokaže zašto je tu gde jeste, vazda osrednji
                    sigpic

Comment

• Jbg Raona napravi duplu pa za njom as, a Agut kada napravi duplu nema to cime da pokrije.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Onaj fh na bp presudio, skoro ceo mec je taj udarac slao ili u aut ili u mrezu

sigpic

with experience.

Comment

• Jel moguce ovo sto kaze Smiljan, mrzi me da proveravam.
                          Da Nadal nije dobio top 10 igraca od RG 2014? Verovatno misli na slemove jer je na ostalim turnirima siguran sam belezio pobede nad top 10 igracima.
                          sigpic

Comment

• Kakav ocajan pocetak mec Monfisa. Da makar samo vraca bolje bi prosao. Sto se Raonica tice, ako bude bio zdrav u 1/4 finalu bice favorit protiv bilo koga. Koliko god imao svoje limite, mislim da je trenutno bolji teniser od Nadala i Monfisa.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Jel moguce ovo sto kaze Smiljan, mrzi me da proveravam.
                              Da Nadal nije dobio top 10 igraca od RG 2014? Verovatno misli na slemove jer je na ostalim turnirima siguran sam belezio pobede nad top 10 igracima.
                              Ovako mi prvo na pamet pada pobjeda poritv Keia u Barseloni prošle godine

I Monte Carlo, Marej Wawrinka, negdje je dobio i Gaela..
                              1. Andrey Rublev
                              2. Thanasi Kokkinakis
                              3. Alexander Zverev
                              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Fino igra Rafa
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X