Hajde rutinski privodi kraju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Mnogo je bitno da se u ovom setu zavrsi posao.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Grigor igra fenomenalan tenis, Rafa nije uopste los u defanzivi, imam samo jedno negativno nesto da kazem, previse je zicera promasio FH-om. Ovo ne samo sto je generalna proba, nadam se da dobije u 4 seta, a u eventualnom finalu protiv Rogera bice lakse, nema on snage za vakav tenis, ubedjen sam.
Comment
-
Zilav je Dimitrov,nije ovo ni blizu gotovo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne da se Propuh....
E moj Rafaele ... e moj Rafo ... e crni Nadalsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment