Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ufffffff, kakav težak meč za Rafu.

Comment

• Nadal nijedan bitan gem od drugog nije dobio lako, uvijek je Grigor imao brejk lopte, sad servira za ostanak, sta bi moglo da krene po zlu

Cao Zak, vratio ti se net?
      sigpic

Comment

• Servira da ostane u setu. S obzirom kako servira celi mec, strah me da gledam.

Comment

• слажем се то за Димитрова, стлно удара јако и не промашује....
          sigpic

Comment

• Bravo bre,ajde sada brejk!
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by bice View Post
              Ne bih se slozio za ovo. Grisa je drugi covek ove sezone, igra preporodjeno i samim tim sto je uzeo drugi set i pored silnih propustenih prilika govori da se mnogo popravio na psihickom planu.
              Prvi sam primijetio da je Dimitrov opasan ove godine. Upozoro sam da ce Novak imati problema s njme. Medjutim, po danasnjoj igri, Grigor je mora da bude vec 2:1 u setovima. Kao minimum. Ali glava je ucinila svoje.

E sad, ako moze mentalno da prevazidje sebe, pobijedice. Bolji je. U krajnjoj liniji, kad ce ako nece sada?

Comment

• Ljudi, imam jedno pitanje, ali uopšte nije tendenciozno. Samo sam radoznao...

Je l' ste vi ovde zaposleni? Radi li neko? Ili ste studenti mahom?
                Neverovatno mi je kako neki ljudi bukvalno stižu da odgledaju sve mečeve svakog većeg turnira. Ajde ja sam student pa mi je lako, mogu i da ne idem na nastavu ako hoću...

Comment

• Kakve greske pravi Nadal a ima ga u saci.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    Ne bih se slozio za ovo. Grisa je drugi covek ove sezone, igra preporodjeno i samim tim sto je uzeo drugi set i pored silnih propustenih prilika govori da se mnogo popravio na psihickom planu.

A tko je prvi covjek?
                    Last edited by Mrkela; 27-01-17, 11:20.

Comment

• Originally posted by Kule View Post
                      Ljudi, imam jedno pitanje, ali uopšte nije tendenciozno. Samo sam radoznao...

Je l' ste vi ovde zaposleni? Radi li neko? Ili ste studenti mahom?
                      Neverovatno mi je kako neki ljudi bukvalno stižu da odgledaju sve mečeve svakog većeg turnira. Ajde ja sam student pa mi je lako, mogu i da ne idem na nastavu ako hoću...
                      Pa sto mislis sto su drzave balkana neke od najgorih drzava kada su u pitanju produktivnost i efikasnost?
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ајмо по брејк сада за 2-1

Comment

• балдисали су.. греше из чиста мира...
                          sigpic

Comment

• Mnogo poklanja Nadal iz forhenda.

Comment

• Kako mi je zao sto ne mogu ovo da gledam, ali i flashscore je dovoljno napet

Comment

• Nedozvoljene greske za ovu fazu meca. Opet servis za ostanak u setu. . .

Comment

Working...
                                X