Ufffffff, kakav težak meč za Rafu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bravo bre,ajde sada brejk!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe bih se slozio za ovo. Grisa je drugi covek ove sezone, igra preporodjeno i samim tim sto je uzeo drugi set i pored silnih propustenih prilika govori da se mnogo popravio na psihickom planu.
E sad, ako moze mentalno da prevazidje sebe, pobijedice. Bolji je. U krajnjoj liniji, kad ce ako nece sada?
Comment
-
Ljudi, imam jedno pitanje, ali uopšte nije tendenciozno. Samo sam radoznao...
Je l' ste vi ovde zaposleni? Radi li neko? Ili ste studenti mahom?
Neverovatno mi je kako neki ljudi bukvalno stižu da odgledaju sve mečeve svakog većeg turnira. Ajde ja sam student pa mi je lako, mogu i da ne idem na nastavu ako hoću...
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Kule View PostLjudi, imam jedno pitanje, ali uopšte nije tendenciozno. Samo sam radoznao...
Je l' ste vi ovde zaposleni? Radi li neko? Ili ste studenti mahom?
Neverovatno mi je kako neki ljudi bukvalno stižu da odgledaju sve mečeve svakog većeg turnira. Ajde ja sam student pa mi je lako, mogu i da ne idem na nastavu ako hoću...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment