Malopre gledam, pa Wawrinka je sam sebe povredio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2017
Collapse
X
-
Onaj pad danas nikakve veze sa fizickom spremom nije imao.
Pad se desio, jer je skroz izgubio fokus na taktiku koju je pripremio prije meca.
U 2 seta je imao skoro 20 S&V poena, u preostala tri mislim da nije imao ni 10.
Poceo je da razbacuje, dijeli poklone kao deda mraz i onda je upao u blokadu da ne zna sta da radi.
Tajmaut je pomogao vise mentalno da se fokusira, nego da dobije masazu.
Cista BH dijagonala Stanka na BP, je presudila, promasio je i od toga nije bilo povratka.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostStanislas nije uspeo da nahrani dusu prosecnog Srbende, sada se Srbenda uzda u Spanca ili Bugarina da pobede to svetsko zlo, tog dusmanina koga, Srbendi nije jasno uopste, velika vecina ljudi ipak voli...
Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
Koja smo stoka mi prosecne Srbende, ne navijamo za najveceg.
Mozda najgluplji post u istoriji foruma, da te ne postujem rekao bih najgluplji ali ipak cu se uzdrzati, mozda ti je pao pritisak pa ti nije jasno sta si upravo napisao I koliko si ljudi prozvao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostMalopre gledam, pa Wawrinka je sam sebe povredio
------------------------------------------------------
Je l se svake godine deli isti posluzavnik ili ga bar malo menjaju? Glupo je da Mirka ima isteDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostStanislas nije uspeo da nahrani dusu prosecnog Srbende, sada se Srbenda uzda u Spanca ili Bugarina da pobede to svetsko zlo, tog dusmanina koga, Srbendi nije jasno uopste, velika vecina ljudi ipak voli...
Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
Comment
-
To je u Miletićevom stilu, ne ume on drugačije.. naravno da shvati da je ovim debelo upozoren.Last edited by miloolja; 26-01-17, 14:59.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMogu zamisliti sta bi bilo da je Rafa ili Novak zatrazio onaj MTO. A samo da potsjetim, lik je razbio nekoliko peskira pre par dana kada je Kei uradio istu stvar.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostVodi ga kuci ako ga volis ;)
Mozda najgluplji post u istoriji foruma, da te ne postujem rekao bih najgluplji ali ipak cu se uzdrzati, mozda ti je pao pritisak pa ti nije jasno sta si upravo napisao I koliko si ljudi prozvao.
Nisam prozivao forumase nego opet ponavljam generalno ljude u Srbiji, nazalost verujem i vidim da ih ima mnogo, a ako se neko sa foruma oseca prozvanim ili se pronalazi, to samo potvrdjuje istinitost napisanog...
@notorious, to je posebna vrsta ljudi, ja ne spadam u njih
@olja, primljeno k znanju
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaLast edited by Miletić; 26-01-17, 14:00.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOnaj pad danas nikakve veze sa fizickom spremom nije imao.
Pad se desio, jer je skroz izgubio fokus na taktiku koju je pripremio prije meca.
U 2 seta je imao skoro 20 S&V poena, u preostala tri mislim da nije imao ni 10.
Poceo je da razbacuje, dijeli poklone kao deda mraz i onda je upao u blokadu da ne zna sta da radi.
Tajmaut je pomogao vise mentalno da se fokusira, nego da dobije masazu.
Cista BH dijagonala Stanka na BP, je presudila, promasio je i od toga nije bilo povratka.
-------------------------
Militicu,
To sto si napisao je neprihvatljivo. Ako ni zbog cega drugo onda zbog izraza Srbenda.Last edited by NI; 26-01-17, 14:00.
Comment
-
Ja bih prvo sacekala da Nadal prodje Dimitrova, pa da onda mislimo na Federera. Kad je Nadal u pitanju treba biti oprezan sa svakog protivnika.
Inace, ocito da Federer ne moze drzati intenzitet vise od dva seta. E, sada veliko je pitanje dali ce i Nadal moci. Do sada je pokazao zavidan napredak na tom polju, treba to nastaviti i sutra.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostVodi ga kuci ako ga volis ;)
Mozda najgluplji post u istoriji foruma, da te ne postujem rekao bih najgluplji ali ipak cu se uzdrzati, mozda ti je pao pritisak pa ti nije jasno sta si upravo napisao I koliko si ljudi prozvao.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Niki View PostJa bih prvo sacekala da Nadal prodje Dimitrova, pa da onda mislimo na Federera. Kad je Nadal u pitanju treba biti oprezan sa svakog protivnika.
Inace, ocito da Federer ne moze drzati intenzitet vise od dva seta. E, sada veliko je pitanje dali ce i Nadal moci. Do sada je pokazao zavidan napredak na tom polju, treba to nastaviti i sutra.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBrate, hoces li se odluciti koji je od mnogih po tebi ipak najgluplji post u istoriji foruma?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment