Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Malopre gledam, pa Wawrinka je sam sebe povredio

Comment

• Onaj pad danas nikakve veze sa fizickom spremom nije imao.

Pad se desio, jer je skroz izgubio fokus na taktiku koju je pripremio prije meca.

U 2 seta je imao skoro 20 S&V poena, u preostala tri mislim da nije imao ni 10.

Poceo je da razbacuje, dijeli poklone kao deda mraz i onda je upao u blokadu da ne zna sta da radi.

Tajmaut je pomogao vise mentalno da se fokusira, nego da dobije masazu.

Cista BH dijagonala Stanka na BP, je presudila, promasio je i od toga nije bilo povratka.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
        Stanislas nije uspeo da nahrani dusu prosecnog Srbende, sada se Srbenda uzda u Spanca ili Bugarina da pobede to svetsko zlo, tog dusmanina koga, Srbendi nije jasno uopste, velika vecina ljudi ipak voli...

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
        Vodi ga kuci ako ga volis ;)

Koja smo stoka mi prosecne Srbende, ne navijamo za najveceg.

Mozda najgluplji post u istoriji foruma, da te ne postujem rekao bih najgluplji ali ipak cu se uzdrzati, mozda ti je pao pritisak pa ti nije jasno sta si upravo napisao I koliko si ljudi prozvao.
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
          Malopre gledam, pa Wawrinka je sam sebe povredio
          Sta je uradio?

------------------------------------------------------

Je l se svake godine deli isti posluzavnik ili ga bar malo menjaju? Glupo je da Mirka ima iste
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
            Stanislas nije uspeo da nahrani dusu prosecnog Srbende, sada se Srbenda uzda u Spanca ili Bugarina da pobede to svetsko zlo, tog dusmanina koga, Srbendi nije jasno uopste, velika vecina ljudi ipak voli...

Ipak je nekoliko puta uspio da zadovolji dusu onih koji u Srbiji uspjeh ne prastaju

Comment

• To je u Miletićevom stilu, ne ume on drugačije.. naravno da shvati da je ovim debelo upozoren.
              Last edited by miloolja; 26-01-17, 14:59.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mogu zamisliti sta bi bilo da je Rafa ili Novak zatrazio onaj MTO. A samo da potsjetim, lik je razbio nekoliko peskira pre par dana kada je Kei uradio istu stvar.
                OVAKO

Comment

• Treba se bojati Federera, Aki se ne kurci, stavise izuzetno je oprezan, tacno ce stari dobiti Nadala cim Akija ne krasi neopsiv optimizam, a uvijek ga krasi, cak i pred finala sa Novakom
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Mogu zamisliti sta bi bilo da je Rafa ili Novak zatrazio onaj MTO. A samo da potsjetim, lik je razbio nekoliko peskira pre par dana kada je Kei uradio istu stvar.
                    Ne brini,u nedelju mu nece pomoci ni MTO,ni Mirka,ni peskiri...samo da Dimitrov ne pokvari sve.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post

Mozda najgluplji post u istoriji foruma, da te ne postujem rekao bih najgluplji ali ipak cu se uzdrzati, mozda ti je pao pritisak pa ti nije jasno sta si upravo napisao I koliko si ljudi prozvao.
                      Nisam ja rekao da treba navijati za njega ali kolicina mrznje je neshvatljiva, ne govorim vezano za forum vec generalno...
                      Nisam prozivao forumase nego opet ponavljam generalno ljude u Srbiji, nazalost verujem i vidim da ih ima mnogo, a ako se neko sa foruma oseca prozvanim ili se pronalazi, to samo potvrdjuje istinitost napisanog...

@notorious, to je posebna vrsta ljudi, ja ne spadam u njih

@olja, primljeno k znanju

Last edited by Miletić; 26-01-17, 14:00.
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Onaj pad danas nikakve veze sa fizickom spremom nije imao.

Pad se desio, jer je skroz izgubio fokus na taktiku koju je pripremio prije meca.

U 2 seta je imao skoro 20 S&V poena, u preostala tri mislim da nije imao ni 10.

Poceo je da razbacuje, dijeli poklone kao deda mraz i onda je upao u blokadu da ne zna sta da radi.

Tajmaut je pomogao vise mentalno da se fokusira, nego da dobije masazu.

Cista BH dijagonala Stanka na BP, je presudila, promasio je i od toga nije bilo povratka.
                        Cak ako si i u pravu, to je vrsat kondicije. Mentalna.

-------------------------

Militicu,

To sto si napisao je neprihvatljivo. Ako ni zbog cega drugo onda zbog izraza Srbenda.
                        Last edited by NI; 26-01-17, 14:00.

Comment

• Ja bih prvo sacekala da Nadal prodje Dimitrova, pa da onda mislimo na Federera. Kad je Nadal u pitanju treba biti oprezan sa svakog protivnika.
                          Inace, ocito da Federer ne moze drzati intenzitet vise od dva seta. E, sada veliko je pitanje dali ce i Nadal moci. Do sada je pokazao zavidan napredak na tom polju, treba to nastaviti i sutra.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post

Brate, hoces li se odluciti koji je od mnogih po tebi ipak najgluplji post u istoriji foruma?
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Ja bih prvo sacekala da Nadal prodje Dimitrova, pa da onda mislimo na Federera. Kad je Nadal u pitanju treba biti oprezan sa svakog protivnika.
                              Inace, ocito da Federer ne moze drzati intenzitet vise od dva seta. E, sada veliko je pitanje dali ce i Nadal moci. Do sada je pokazao zavidan napredak na tom polju, treba to nastaviti i sutra.
                              Nadalov problem su oscilacije i to je bolje ovoga puta ali ko garantuje da se nece raspasti bas protiv Dimitrova. U poslednje skoro tri godine je imao vrhunskih meceva, ili vrhunskih par rundi i onda potpuni raspad ni iz cega. Ali sa igrom protiv Raonica sigurno osvaja titulu, to je jasno. Mareja i Djokovica ne bi dobio, ali Dimitrova i Federera sa tim nivoom bi.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Brate, hoces li se odluciti koji je od mnogih po tebi ipak najgluplji post u istoriji foruma?
                                Ocigledno je velika konkurencija
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X