Kisa u Melburnu, ako bude ovako do kraja dana Federer ce biti bas veliki favorit.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Jigsaw92 View PostSerena je izgubila ja mislim samo 2 poena na prvi servis
Igra dominatorski.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Zika View Postу колико сати игра Федерер?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
C3FYw5CUYAEFX09.jpg
I da, koliko god to paradoksalno zvucalo, Nadalu brza tvrda podloga vise odgovara u zadnjih par godina. Jednostavno, Nadal nema snagu u udarcima kao nekada, a i defanziva mu nije toliko bitna kao nekada, tako da mu spora podloga ne znaci ni zbog toga.
I pogledajte raliku od terena do terena. Jako je bitno gde i kada se igraju mecevi, i da se svi igraju na centralnom terenu.
Mislim da je ta brzina podloge imala uticaj i u danasnjem mecu izmedju Stana i Rodzera. Rodzer je bio bolej pripremljen na te uslove.Last edited by 147; 26-01-17, 11:53.
Comment
Comment