Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2017
Collapse
X
-
Znam da ne igraš, mislim sigurna sam, zato se ovde razmećeš, ovaj opušten si...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostParadoksalno ali Nadalu u ovoj fazi karijere vise odgovaraju brze podloge nego sporije, defanziva i kretanje nisu kao nekad i sad i to je nedje normalno. Zato ima toliko poraza na sljaci poslednjih sezona, a najbolje mu ide u Madridu koji je sve sem sljaka.
Comment
-
-
Originally posted by pedja147 View PostSlazem se, ali je opet barem malo igrao. Bolje da je odmarao u tom periodu kad vec nije igrao ozbiljno. A da nije bilo Endijeve serije, mozda uopste ne bi igrao Kinu recimo. Razlika izmedju pravog odmora, i igranja par turnira je velika. Nadal je u pravom trenutku zavrsio sezonu. Naravno, ne kritikujem Novaka sto je probao da bude prvi, ali iz ovog ugla to je bilo samo opterecenje.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostE vidis Indigaro ovo ti trazis ... ovo a ne ono od malopre. Ono od malopre je bio cist revolt, prozet dozom bezobrazluka, a ovo ... ovo je vec nesto drugo
Mlad si, naucicu teThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Indigo View PostNe mozes bas na svaki post korisiti AV filozofiju, onda to gubi na jacini I uticaju
Mlad si, naucicu te
A sta bi ja dao da je ova druga recenica istinitaLast edited by Sandugp; 26-01-17, 15:28.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by pedja147 View PostSlazem se, ali je opet barem malo igrao. Bolje da je odmarao u tom periodu kad vec nije igrao ozbiljno. A da nije bilo Endijeve serije, mozda uopste ne bi igrao Kinu recimo. Razlika izmedju pravog odmora, i igranja par turnira je velika. Nadal je u pravom trenutku zavrsio sezonu. Naravno, ne kritikujem Novaka sto je probao da bude prvi, ali iz ovog ugla to je bilo samo opterecenje.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDaj brate ne preteruj. Pa Dimi ako dodje do finala - on ce da pita Rodzera prvo koliko gemova sme da uzme. Pa ce na ceremoniji, tj dodeli pehara biti srecniji on od samog Rodzera, ma sta od Rodzera bice srecniji i od Mirke. Suzu ce pustiti ako treba - naravno pod uslovom da mu Rodzer to dozvoli...
A ako nekada nakon toga u buducnosti osvoji neki slem, drazi ce mu biti ovaj poraz od Rodzera nego taj slem koji je osvojio.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPa i ne moze, zato nisi smeo onaj prvi tako da okarakterises
A sta bi ja dao da je ova druga recenica istinitaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment