Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jo Wielfried Tsonga, jer je zaslužio još 2008.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Moj NI, koliko si ogorcen, ne valja ti to, nije dobro za zdravlje...iskuliraj malo, ovo je samo tenis
      Seti se ovoga ako Novak opet bude dominirao.

Zbog tvog zdravlja.

Da li je realno ovo što starac radi.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
        Najezih se nisi ovo morao da izbacas bas sad trebao si sacuvat za finale.
        Ma ok, ja ionako ne zelim da se to obistini. Jer ako bude mogao da osvoji AO, znaci da moze i Wimbledon, necu da stane na 18

Comment

• Pogledajte prvih nekoliko strana ankete, i komentare od strane ljudi koji su glasali za Novaka ili Endija o ljudima koji su glasali za Nadala i Federera i kakva su bila ocekivanja vecine za njih dvojicu, a jedino oni ostadose od ovih iz ankete. Jos uvek je dalek put, ali isto tako jos uvek postoji sansa za razliku od 1. i 2. tenisera sveta koji mogu samo da upale TV ako hoce.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
            Vladane reci molim te da je ovo neka za*ebancija...
            Ne verujem da ima neko ko ne zna i nije nikada čuo za čika Frojda, čoveka koji i posle dugogodišnjeg bavljenja ženskom psihom nije odgonetnuo šta žene hoće.
            Ziva istina, Tennis Masters Cup Shanghai 2006. godina
            sigpic

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
              Sutra kada bi Agut izbacio Raonica,definitivno je Milos najveca prepreka za Rafu.

Opet si u pravu. Raonič je največa prepreka Rafe do titule.

Sutra VAMOS AGUT in VAMOS RAFA.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Ziva istina, Tennis Masters Cup Shanghai 2006. godina
                Auuu , ovo je za istoriju.
                Ček' on u stvari nema završenu ni srednju školu?

@MareLFC i @jacques9 Po čemu je Miloš najveća prepreka? Naročito sa ovakvim BH. Rafa mora da igra ravnije FH i nema problema
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pa ko od njih ima zavrsenu skolu?
                  sigurno postoje izuzeci, ali su bas to, izuzeci
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ništa nisam konstatovala, pitala sam.
                    Sada ću to malo da istražim.
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Pa sumnjam da ima skolu jer je vec u 10-tak godina napustio kucu i otisao na tenisku akademiju.
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Samo što ovaj Federerov blam nema nikakve veze sa njegovom inteligencijom, kako kaže Vladan, nego isključivo sa načitanošću.
                        Slabo ja profesionalaca, u bilo kojem sportu znam, a da su nešto načitani.
                        Istina je da su neke stvari ono baš ono "opća kultura", ali njegova opća kutlura nema nikakve veze sa njegovom bazom navijača, a još manje sa njegovim rezultatima.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Pa sumnjam da ima skolu jer je vec u 10-tak godina napustio kucu i otisao na tenisku akademiju.
                          Nisam mislila samo na njega. Idem da istražim generalno.

Luko, opšta kultura ili opšta informisanost pokazuje samo koliko široka interesovanja i kakvu memoriju ima neka osoba.
                          Koliko puta si pročitao nešto u novinama, neku vest i sl. pa ti je ostala u sećanju i baš ti je posle izvesnog vremena ta informacija zatrebala?
                          Meni ovo govori o Rodžeru samo jednu stvar - da ga ništa izvan tenisa ne zanima.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

sigpic

with experience.

Comment

• Pa stvarno je retko ko, secam se kad su pitali Rodzera za knjige, rekao je da ne cita mnogo. Sto je i normalno uz takve obaveze. Tu je Janko jedan od retkih izuzetaka.

Comment

• Ovo moram ovde... Oplakah

Comment

Working...
                                X