Iskreno, jedina nada je da Marej krene da pokazuje umor.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
London 2016.
Collapse
X
-
Novak je vratio svoju igru iz Sangaja i Pariza.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sta radi ovaj Djokovic ne razumem. Vise je on zasluzan sto vodi Marej nego sam Britanac. Koliko samo gresaka i cistih lopti u aut, je l' moguce da je postao ovakav choker?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostTotalno pogresna taktika Novaka. Umesto da produzava poen on je taj koji ide na viner. Nista nije ovde gotovo ali plan igre mora hitno da promeni. I naravno da pocne da reternira kako zna.
Comment
-
Originally posted by bice View PostSta radi ovaj Djokovic ne razumem. Vise je on zasluzan sto vodi Marej nego sam Britanac. Koliko samo gresaka i cistih lopti u aut, je l' moguce da je postao ovakav choker?
Ipak mene sve ovo podseća na Šangaj 2013.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment