Je l' i vas izuđuje kada vam neko dođe u goste i "otme"daljinac ili je do mene?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostU mojoj kući se zbog daljinskog sijeće ruka.
ps koji gosti?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by l1m4r View PostStoji pored mene i ako ne gledam tv. Da se nadje...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostCuj stoji. Drizis ga u ruci valjda. Pa ga slucajno i u kupatilo poneses.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostE to je najgore...pa ne znaš gde si ga spustiosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostStoji pored mene i ako ne gledam tv. Da se nadje...
ps koji gosti?
To mi je ovaj moj kriv " osećaj se kao kod kuće..." kuš...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by torpedo View PostPa da , ovde si ko pit-bul a kod kuće pekinezerŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostKome, meni li mužu
Posebno jer nas se sete u vreme GS-aŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment