Kad se preispitam ovako malo, vjerujem da sam u podznaku konj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja to nisam ni znao, ali sam na netu video, kucao. Nisam ni obraćao pažnju toliko na znak, koliko su žene. To je ta neka opsesija za lavovima. Al dobro nije da nema nekih karakteristika koje su tačne i koje kod sebe prepoznajem. Prva je da niko ne može do reči da dodje i da sam uvek u pravu, pa tek ostale.
Inače Sandu je u pravu. Kad je loše daj sve da se uništi. I stvarno mnogi zameraju tu neku sebičnost, ali naravno da svako treba sebi da bude br1. Sad što mi druge ne primetimo vrv...Last edited by Cassius Clay; 02-08-17, 16:16.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostKako se odredjuje taj podznaksigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPrva je da niko ne može do reči da dodje i da sam uvek u pravu, pa tek ostale.
.
Comment
-
Hehe toliko lavova, dupli rak vlada
uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostHehe toliko lavova, dupli rak vlada
uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalk
Buna lavova na sk forumu leta gospodnjeg 2017. Skidamo autoritete
Comment
-
I gdje sad da Mali Fizičar da napiše ono što je htio? Ovdje gdje zaspete s 10 stranica i izgubi se. Ništa Aki, imaš društvene mreže, snalazi se, ekskluzivno pravo je da mogu raditi šta hoće i to su legalizovali. Uspjela je Bojana spojiti muziku da bi imala izgovor za ovo Nadam se da će se spojiti sve filmske teme, bezvezarije izbrisati, a kad neko krene ovdje pisati o hrani, automobilima i slično, nastaće spajanje tema
A sad se okomite na Akijev ego u skladu s pravilnikom
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKoliko si puta plakala danas? [emoji3] Lavovi i rakovi se inače super slažu, moje iskustvo. Rakovi sve u sebi zadrže, i kad pate oooo, to je haos. A mi sve ispoljimo.
Buna lavova na sk forumu leta gospodnjeg 2017. Skidamo autoritete
uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Broj 2 ekonomista ikada rodjen.
Broj 1 je Adam Smith, a broj 3 je Milton Friedman.
Nedavno sam raspravljao o socijalizmu kada je rijec o jednakosti.
Recimo kapitalizam ce ti dati veliku kolicinu slobode, koja ce dovesti do velike kolicine jednakosti.
Socijalizam ce ti dati mega jednakost, odnosno svi cemo bit jednako jadni, ali cemo predati skoro svu nasu slobodu u ruke drzave.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostVidite kako je to jebeno kada ima toliko lavova na jednom mestu.
Svi se bore za titulu drugog lava na forumu. Konkurencija je zestoka.
Originally posted by maliajnstajn View PostJa sam se borio za slobodu, al ne daju mi.
Originally posted by Seoski Terminator View PostZajebani smo mi iz avgusta, al prvog dela avgusta.
Originally posted by Uroš View Post30.7. biće ovo ljuta borba lavova. Ja sam strelac u podznaku. Čisto da se zna da mi ne kvari ličnost nekak kukavica od raka u podznaku.
Originally posted by Sandugp View PostA zamisli tek ovu Maru, Mariju. Ona je isto realtivno nova. Sta ona sve sebi dozvoljava i kako pise - ma strasno. A pise gde stigne, ne bira, samo roka. U sve se razume, sve zna, umesto da zna da nista nezna.
Originally posted by Princoni View PostE za nju ne znam posto ne pratim teniski teo foruma, ali bi svakako zbog polne jednakosti trebalo banovati i neku zensku clanicu foruma
Pala bi neka inkvizicija . Meni je za neki dan rodjendan, tako da svakako ocekujem neki ban prezent od dragih diktatorkiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment