Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gledao neko sada Slagalicu?
Čovek rekao kao konačno rešenje u asocijacijama prečnik a bio je radijus i ovi mu priznaju to, odigraju oni još jednu igru i ovaj pobedi i onda se pametnjakvići sete da nisu trebali da mu priznaju. Ovaj pobedi i oni kažu da nmg da mu priznaju i oduzmu mu 20 i nešto poena i na kraju izgubi.
Ajde što nisu trebali da mu priznaju ali što odmah nisu prekinuli i rekli da ne može nego dozvolili da se odigra još jedna igra, svašta.
Comment
-
Nisam gledala, ali znam da greske uvek ispravljaju na kraju, kada supervizor pogleda, reaguje ili sta vec.. a mozda gresku uvide odmah sto je mnogo logicnije i reaguju, ali je uvek objave na kraju emisije.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 16-06-17, 19:38.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostЗашто, образложи мало..
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostOvo mu ga dođe k'o Grof Tintoreto iz Srećnih ljudi.
Ali generalno kroz istoriju postojali razni prevaranti tzv. plave krvi...samo u danasnje vreme tehnogija i prevara na svakom nivou, tako nesto stvarno zvuci neverovatno.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 16-06-17, 19:50.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt0376543/
Pade mi napamet ovaj film odmah, nije prevarant plave krvi ali je jako slično.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostTakav utisak ostavljaju na mene nakon svakog njihovog odslusanog intervjua.Prazna kvazi-buntovnicka prica ispunjena floskulama,podmazana nekim desnicarskim toboze patriotskim stavovima.Ona njihova pjesma sistem te laze je tipican pokazatelj psiholoskog profila te grupacije,oni su mi nesto u rangu Boska Obradovica,to je taj neki nivo.Egocentrici koji kao nesto porucuju mladima,a zapravo su go ku.ac,da ih stavis u tv duel sa onim nesrecnim Martinovicem iz SNS-a oduvao bi ih kakvi su to intelektualci.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostНа страну да ли се слажеш с њима или не, чињеница је да су њихове песме врхунске и да на феноменалан начин критикују ово друштво. Није све у политици већ и у неким вредностима које су давно изгубљене. Нису то неки балавци, већ озбиљни људи с породицама који не разађују практично ништа од репа тако да би комотно могли и да престану.
Comment
-
Originally posted by Победа View Post.Meni je ceo intervju i čovek skroz na mestu
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostTakav utisak ostavljaju na mene nakon svakog njihovog odslusanog intervjua.Prazna kvazi-buntovnicka prica ispunjena floskulama,podmazana nekim desnicarskim toboze patriotskim stavovima.Ona njihova pjesma sistem te laze je tipican pokazatelj psiholoskog profila te grupacije,oni su mi nesto u rangu Boska Obradovica,to je taj neki nivo.Egocentrici koji kao nesto porucuju mladima,a zapravo su go ku.ac,da ih stavis u tv duel sa onim nesrecnim Martinovicem iz SNS-a oduvao bi ih kakvi su to intelektualci.
Meni je Vidojkovic kao pisac bzvz...ali kao disident...sjajan..njegove price i stavove potpisujem unapred... mada ni njega nisam skoro slusala
A ko je Slavka? [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 16-06-17, 20:57.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostVrlo slicno misljenje imam, mada sam taj neki intervju sa njima gledala pre mozda nekoliko god i moram da piznam da sam bila razocarana...sad tacno sta i kako ne secam se..ali da njihovo buntovnistvo iz pesama i tadasnja prica nisu isli pod ruku nikako...sta znam...
Meni je Vidojkovic kao pisac bzvz...ali kao disident...sjajan..njegove price i stavove potpisujem unapred... mada ni njega nisam skoro slusala
A ko je Slaka? [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6
Comment
-
Hahaha ja mislila neko bitan
A pa ima ovde takvih koliko hoces, nije problem ...evo sada mi pade na pamet neki tzv Boki..pa neki broj imao 14...15...nebitno, znas ti to bolje od mene sigurno...razvlacili jadnicka po netu i stampi gresnik, ne znam kako je dospeo u zizu uopste...e to sada izgleda tooootaaaalnooo drugacijeee...da ne verujes...ima instagram, pokazali mi...ludilo.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 16-06-17, 20:54.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHahaha ja mislila neko bitan
A pa ima ovde takvih koliko hoces, nije problem ...evo sada mi pade na pamet neki tzv Boki..pa neki broj imao 14...15...nebitno, znas ti to bolje od mene sigurno...razvlacili jadnicka po netu i stampi gresnik, ne znam kako je dospeo u zizu uopste...e to sada izgleda tooootaaaalnooo drugacijeee...da ne verujes...ima instagram, pokazali mi...ludilo.
tt sa A5 u inat Mi6
Comment
Comment