Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostTo je pokupio sa b92 foruma. Tamo sta rade je banovanje i cekanje ljudi na zicer.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ma imas svakakve budale. Naleteo sam skoro na nekog lika koji je rekao otprilike - "neka, i treba tako, sve se vraca, samo nek potraje" zbog sranja koja su nam Ameri radili.
Veliko je pitanje sta je tim ljudima u glavi, mozak ocigledno nije.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostMa imas svakakve budale. Naleteo sam skoro na nekog lika koji je rekao otprilike - "neka, i treba tako, sve se vraca, samo nek potraje" zbog sranja koja su nam Ameri radili.
Veliko je pitanje sta je tim ljudima u glavi, mozak ocigledno nije.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostМени је један коментар запао за око. Цитирам: "Priroda je cudo...zna da uzvrati..."
Par dana pre poplave 2014e sam gledala komšinicu ( i otvoreno joj zamerila to što radi, a ona se naljutila "zašto ne gledam svoja posla" ) kako razne stvari iz svog dvorišta baca u rečicu/kanal u blizini njene kuće...Kada je krenula poplava sve to joj se vratilo u dvorište...
Ovo što se dešava u USA je zaista tužno i žao mi je svakoga ko se nađe u toj situaciji...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMislio je da im je priroda vratila za bombardovanje.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne mogu da se pomirim sa tim da neko likuje nad tuđom nesrećom...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAko misliš na moj komentar da treba da čuvamo prirodu...ok...evo i objašnjenja...
Par dana pre poplave 2014e sam gledala komšinicu ( i otvoreno joj zamerila to što radi, a ona se naljutila "zašto ne gledam svoja posla" ) kako razne stvari iz svog dvorišta baca u rečicu/kanal u blizini njene kuće...Kada je krenula poplava sve to joj se vratilo u dvorište...
Ovo što se dešava u USA je zaista tužno i žao mi je svakoga ko se nađe u toj situaciji...
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostMa imas svakakve budale. Naleteo sam skoro na nekog lika koji je rekao otprilike - "neka, i treba tako, sve se vraca, samo nek potraje" zbog sranja koja su nam Ameri radili.
Veliko je pitanje sta je tim ljudima u glavi, mozak ocigledno nije.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment