Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View Post
Komentar na Balkan Info emisiji. Intervju od nekog bivšeg policajca koji se otvorio javnosti kad je dobio suspenziju. Koliko je realan komentar da boliТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Last edited by l1m4r; 11-09-17, 23:50.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Malo mi cudno zvuce razlozi koji ovi roditelji navode, oko ovog pipanja levom rukom i slicno.
Sto se tice protesta, ako su deca prosla sve lekarske preglede ne vidim razlog za protest. Onda ovo oko bezbednosti, da li oni misle da ce im migranti tuci decu ili je povezano sa ovom higijenom, pa kao u tom smislu bezbednost dece? Ako je ovo prvo, lici mi na klasicno preterivanje, dizanje panike.Last edited by Mr. Wolf; 12-09-17, 02:46.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Победа View PostКада пржите пилетину на тигању, шта стављате од зачина/сосева када испржите или маринирате у нечему?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pored dimljene mlevene paprike..slatke, ljute, karija, bibera...i raznih drugih zacina...obavezni biljni zacini: majkina dusica (timijan), sveza ili suva, koja se sjajno slaze sa piletinom, majoran, ruzmarin, limun trava, limun i ako je piletina iz rerne...beli luk neoljusten (paziti da ne zagori)..daje fantasticnu aromu piletini.
Fenomenalan ukus ima izgnjecen beli luk koji se ispece..pa istisne i napravi pasta i recimo doda u neki sos, koji jedete uz belo meso ili ga namazete na tostiran hleb.
Najbolja marinada za pileca krilca: izrendati komadic djumbira (velicine palca), kao i 4-5 cenova belog luka, dodati punu kasicicu meda, soja sosa 4 kasike, alevu dimljena po mogucstvu, 2 kasike maslinovog ulja....sve dobro izmesati da se med rastvori...ubaciti krilca (ovo je otprilike kolicina za 1 kg)...dobro ih izmesati i obloziti marinadom svako, ostaviti bar sat-dva u frizideru, najbolje preko noci, pa peci na rostilju ili rerni.
Pre pecenja svako krilce malo samo posoliti (soja sos je slan), pobiberiti...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPored dimljene mlevene paprike..slatke, ljute, karija, bibera...i raznih drugih zacina...obavezni biljni zacini: majkina dusica (timijan), sveza ili suva, koja se sjajno slaze sa piletinom, majoran, ruzmarin, limun trava, limun i ako je piletina iz rerne...beli luk neoljusten (paziti da ne zagori)..daje fantasticnu aromu piletini.
Fenomenalan ukus ima izgnjecen beli luk koji se ispece..pa istisne i napravi pasta i recimo doda u neki sos, koji jedete uz belo meso ili ga namazete na tostiran hleb.
Najbolja marinada za pileca krilca: izrendati komadic djumbira (velicine palca), kao i 4-5 cenova belog luka, dodati punu kasicicu meda, soja sosa 4 kasike, alevu dimljena po mogucstvu, 2 kasike maslinovog ulja....sve dobro izmesati da se med rastvori...ubaciti krilca (ovo je otprilike kolicina za 1 kg)...dobro ih izmesati i obloziti marinadom svako, ostaviti bar sat-dva u frizideru, najbolje preko noci, pa peci na rostilju ili rerni.
tt sa A5 u inat Mi6
90% djevojaka danas ne zna ni kajganu da napravi.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPored dimljene mlevene paprike..slatke, ljute, karija, bibera...i raznih drugih zacina...obavezni biljni zacini: majkina dusica (timijan), sveza ili suva, koja se sjajno slaze sa piletinom, majoran, ruzmarin, limun trava, limun i ako je piletina iz rerne...beli luk neoljusten (paziti da ne zagori)..daje fantasticnu aromu piletini.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostDa se ja pitam tebe bih pustio sve da staviš
Ali za tebe znam, interesuje me sta Olja mislisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment