Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by torpedo View Post
Kako ono kaze Branimir:
Brijem bradu, brkove
da licim na Pankrte
jos da imam fendera
vidio bi svirke!!!!!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Norveska ce dozivjeti ekonomski kolaps epskih proprocija i smijem se kladiti ozbiljne pare na to.
Kamatna stopa je 0.5%. A inflacija opada, sto je u uzasno s obzirom koliko je novac jeftin.
Kolko dugo ce da prezive, Bog samo zna. Ali spreman sam da smanjim predikciju sa 30 godina, na narednih 5-10 godina.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSto ne iscure oceani onda?
Kako gravitaciju objasnjavas?
Pomracenje sunca?
Stvar ukusa. Ko se pronašao gde. Samo ne razumem ljude koji su nereligiozni po difoltu. To kao nije in. Ne treba ništa apriori odbaciti.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPa to radi i USAsigpic
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostReligiozan sam pa objašnjavam Bogom. Kao što nastanak sveta tako objašnjavam. Prasak mi vredja inteligenciju kao i evolucija. A ne moram sve racionalno i činjenično da dokučim, jer da je dokazivo ne bi bilo vere, svi bi verovali.
Stvar ukusa. Ko se pronašao gde. Samo ne razumem ljude koji su nereligiozni po difoltu. To kao nije in. Ne treba ništa apriori odbaciti.
Za ovo drugo si u pravu. Odbacivanje postojanja Boga je jednako ignorantski kao i tvrdnja da on postoji. Zato su mi agnostici super normalnog stava. Samo, vjerovati u Boga ne znaci nuzno biti religiozan. To je unutrasnji dozivljaj, a religija je zajednica po svojoj svrsi." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostReligiozan sam pa objašnjavam Bogom. Kao što nastanak sveta tako objašnjavam. Prasak mi vredja inteligenciju kao i evolucija. A ne moram sve racionalno i činjenično da dokučim, jer da je dokazivo ne bi bilo vere, svi bi verovali.
Da zemlja ima ovakav oblik je dokaz kada gledaš mesec i vidiš senku koju zemlja pravi na istom.
Što se tiče evolucije, i ja sam bio skeptičan, ali postoje neke stvari kao što su Milerov eksperiment itd.. Šta misliš, da je Bog stvorio crnce, belce i žute ljude jer mu se svidelo da ima različite rase?
Comment
-
Originally posted by Победа View PostJe l' znaš da je bio članak u novinama 1910 tipa na Novom Zelandu da su klimatske promene stvarne i da će biti ogromne posledice kroz nekoliko vekova ako ništa ne preduzmemo?sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostHahahah gle Pobedu al ima avatar, tek sad sam izvalio
Originally posted by maliajnstajn View PostPeru oni vec stoljecima o tome, bla bla climate change, bla bla. Taj isti Novi Zeland ima 3. najliberalniju ekonomiju svijeta
Klimatske promene su realna stvar.
Comment
Comment