Ljudi, jel moze neko da mi nesto objasni. Ako sam dobro razumeo, Akija je neko isprozivao na njegovom blogu a ovaj postavio to ovde kao i IP adresu, i zbog toga su ga banovali?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by bici View PostLjudi, jel moze neko da mi nesto objasni. Ako sam dobro razumeo, Akija je neko isprozivao na njegovom blogu a ovaj postavio to ovde kao i IP adresu, i zbog toga su ga banovali?
Неко се потписао као Фиксни и послао Акију извињење на блогу. Аки је то овде окачио алаудирајући да Фиксни има биполарни поремећај. Аки је добио бан због качења података и вређања.
Comment
-
Nije ga isprozivao nego nahvalio.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bici View PostLjudi, jel moze neko da mi nesto objasni. Ako sam dobro razumeo, Akija je neko isprozivao na njegovom blogu a ovaj postavio to ovde kao i IP adresu, i zbog toga su ga banovali?sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Jax Teller View PostMa ja sam to napisao jer sam znao da mi neces zamjeriti. [emoji3] Sto se tice ovog alkohola, zaista ne znam sta mi se moze desiti. Ne konzumiram često, samo u posebnim prilikama.
A za ovo drugo ti nista ne verujem. Precesto si se ti zalio na buku usisivaca u podne [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 15-08-17, 01:11.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Ali da niko ne posumnja na Lorda
Odakle ono beše svaja?
I još se mudro drži na distanci kada je ova tema u pitanju?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa sta mislis jel ti zameram sada?
A za ovo drugo ti nista ne verujem. Precesto si se ti zalio na buku usisivaca u podne [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostValjda, nisam to bas ispratio najbolje ali izgleda da je javno objavio neciji mail i IP sa foruma, misleci da je fiksni u pitanje, iako nije. U svakom slucaju odlicno je prosao, to je najstrozije kaznjivo, ne znam ko ga je banovao i sad mi je tezina da ulazim i gledam ali je neko bio bas dobro raspolozen jer je mogao na poduzi odmor zbog toga.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNije to uopste kaznjivo, bar ne pise u pravilniku ovog foruma. Covek je izneo podatke do kojih je dosao na svom vebsajtu i koje mu je korisnik njegovog sajta svojevoljno pruzio. Al dobro, valja se izdrkavati nad mladjanim Akijem, vole to Vucici
4.9 Najstrože je zabranjena bilo kakva aluzija na nečiji privatni zivot, čime se neki član bavi u realnom životu, gde živi, šta radi, kako zarađuje, kao i iznošenje bilo kakvih privatnih podataka!Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment