Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
-
Originally posted by Jax Teller View PostJax malo popio i odma pršte optuzbe. Lako je Olja po sirotinji udarati. [emoji3]
I jel znas ti sta sve moze da se desi uz to "malo"alkohola, m?
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 15-08-17, 00:52.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNeka čekam krunisanje kada se vrati. Jbg šta misliš odakle joj korito za Paka? Kao našla. .
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe Roso, nego si ti potpao pod uticaj.
Nesto se tu ubacujes u Gangaricevu i moju raspravu nicim izazvan i nepozvan - degutantno je to vrlo. I onda pocinjes da sales pesme i provociras bez ikakvog razloga.
Ako se Gangaric i ja prepucavamo, ne prepucavamo se ti i ja. Bas bih voleo da mi navedes kako sam se ja to prema tebi lose poneo i gde se moj odnos prema tebi izmenio. Da tebe nisam mozda negde povredio, uvredio i slicno? Da te nisam nekada iskulirao ili se postavio lose, bahato, nadmeno prema tebi?
Ako neki problem Gangaric ima sa mnom (mada ja i tu problem ne vidim, ali on verovatno vidi), to je izmedju njega i mene i koliko god da si ti dobar sa njim ili sa mnom to se tebe ne tice, tacnije ne treba da te se tice. Mnogo je bezobrazno, smesno i klinacki uletati tako. Ispade da Gangaric ne moze sam da se izbori pa mu treba tvoja i Leksina podrska. Omalovazavate tako nesvesno prvo njega, pa onda i vas same.
A sada sto se tice misterioznog lika koji se poigrao sa Akijem i Fiksnim, prilicno sam siguran da sam provalio ko je.
Comment
-
Iznesi Sandu tu pretpostavku pa nek' ide životŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Indigo.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJoooj dusa napacena...nemoj tako...seti se sta ono stavio pored mog imena u zagradi [emoji3]..sad cuti i trpi...
I jel znas ti sta sve moze da se desi uz to "malo"alkohola, m?
tt sa A5 u inat Mi6DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostSibni mi na FB da idem da spavam. Prva sam ujutru.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Zašto misliš da je Indigo?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment