A glumacki bard Andrija Milosevic?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostA glumacki bard Andrija Milosevic?
Pa, ahahahahahhahahahahhaaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNeki mučeni crnac što misli da je baća i da ima veliki mač,a mučenik nije čuo za tebe tako da mu se mora oprostiti
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostZnam misljenja od grdilo zena da se loze na Stathama, iz njega kipi testosteron.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Naidjoh na FOX Movies-u film "Apollo 13", i oduvek me zanimalo da li je NASA lazirala snimke ljudi na Mesecu?
Dosta sam znatizeljan sto se tih nekih cudnih i nerazjasnjenih okolnosti ticeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNaidjoh na FOX Movies-u film "Apollo 13", i oduvek me zanimalo da li je NASA lazirala snimke ljudi na Mesecu?
Dosta sam znatizeljan sto se tih nekih cudnih i nerazjasnjenih okolnosti tice
Ako su lazirali snimke, a ja sam nekih 60% siguran da jesu, to bi znacilo da su srusili Sovjetski Savez bukvalno, al bukvalno sa green screen-om i kamerom.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
I ja sam skoro pa siguran da je sve to obavljeno u studiju, jer sam citao i gledao dosta snimaka nekih strucnjaka sirom sveta da je to bilo cistro trkanje sa Rusijom ko ce prvi da stigne na Mesec. Jos su pre 10-ak godine misterizono nestale slike i snimci iz Apola 11 kako kazu u NASIDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment