Znam! Dzeremi Ajrons.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostStejtman frajer? Svasta!
tt sa A5 u inat Mi6Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa nije to ti kazem
Sirovina obicna.
Cuti Bane ne lupaj...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bane dao ubedljivo najgori predlogŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja sam rekao za Stejtmana da je prespreman, frajerisanje nisam pominjao...
Žene (čast izuzecima, nemojte odmah da se pronađete) su dosta spustile lestvicu što se tiče toga ko im je zgodan, sladak i slično. Zato su danas muškarci sve manje muškarci.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa sam rekao za Stejtmana da je prespreman, frajerisanje nisam pominjao...
Žene (čast izuzecima, nemojte odmah da se pronađete) su dosta spustile lestvicu što se tiče toga ko im je zgodan, sladak i slično. Zato su danas muškarci sve manje muškarci.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZene klasicno drame.
Da im stane Jason pred njih, pale bi u nesvjest.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma pusti Akija...misli da samo oni na koje se on lozi vrede...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZene, a Dzo Manganelo?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment