Ima li ko na ovom forumu da nije zavrsio ekonomiju(ili pravo),osim mene,nelagodno se osjecam dok citam ove ekonomske rasprave bez mogucnosti da ucestvujem u njima ravnopravno,ima li prirodnjaka ovdje,inzinjera da malo pricamo o gradjevini,masinstvu i tako ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Covek sa mnogo talenata.
Smorilo ga da puca na kompu i soniju i sada je presao uzivo. Samo gadja u glavu.
Sta ti decko radis?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIma li jos koji lovac ovdje ili sam ja jedini? Da prozborimo koju o srndacima.
Za početak krupna sačmaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIma li jos koji lovac ovdje ili sam ja jedini? Da prozborimo koju o srndacima.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostIma li ko na ovom forumu da na nije zavrsio ekonomiju(ili pravo),osim mene,nelagodno se osjecam dok citam ove ekonomske rasprave bez mogucnosti da ucestvujem u njima ravnopravno,ima li prirodnjaka ovdje,inzinjera da malo pricamo o gradjevini,masinstvu i tako ...Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNi ja nista ne razumem, tek sam pre desetak dana zavrsio osnovnu skolu. Roditelji vrse pritisak da upisem ekonomsku.
Ili mi se neko lažno predstavioŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Samo php bajo moj.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post^
Moj brat se prijavljivao za predskolsko, licimo dosta i koristimo ovaj profil.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment