Vala strasno Aki tad sam i ja znao,a nisam neki strucnjak.Kad se sjetim one noci,uporedo sam gledao FOX i CNN,koje ludilo,CNN do 9 ujutro nije objavljivao pobjedu na Floridi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostIndiana je deep red i nebitna drzava, za nju se uzorak ni ne gleda tako strog kad se zna za koga ce otici plus je potpredsednik odatle sto je sigurno uticalo, tako da to nije reper, isto kao sto ni Cali, NY ili Alabama nisu kad se gleda preciznost istrazivanja.
Sam sebe diskreditujes, vamo kazes ozbiljno istrazivanje, a onda kazes neozbiljno. Pa sta je na kraju?
I kako istrazivanje moze biti neozbiljno, onda to nije istrazivanje, to je zajebancija?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Za Ohio je prosek bio 4% s'tim sto su poslednja 2 pollinga dala njemu po 7% prednosti. Jasan momentum. Dodaj Komija i dobijas konacan rezultat 8,1% razlike.
Nijedna prognoza ne moze 100% da bude tacna. U izborima 2016. je u svim drzavama pobedio onaj koji je vodio po proseku pollinga ili vodio u zadnjim istrazivanjima, osim u Wisconsinu. To sto je CNN i jos neki davao/li 99% sansi HRC za pobedu, to je propaganda i u to ne ulazim.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNema potrebe, pregazit cu vas ponovo.
Evo me pijem neko dalmatinsko vino, prihvatam situaciju, sve je spremno za "svadbu veka".
Bice gadno, imam neki predosecaj.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment