Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostPa iz AONa sve moze da se gleda unazad?!?!?!
Jeeessss!
Inace preko fona radi normalno.
tt sa A5 u inat Mi6Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDoci ces, doci ces...polako....bar jednom
A iskreno...ako vec mogu da biram... pre bih ti stavila nesto poput ricinusovog ulja...
tt sa A5 u inat Mi6Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostKoje sve kanale može unazad.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo pitas? Pa mogu svi..konkretno interesuju me hrtovi i cinestar prem 1 i 2
tt sa A5 u inat Mi6
Edit
Mogu li sk4,5,6Last edited by torpedo; 13-09-17, 23:24.
Comment
-
Nisam nesto mnogo gledala..ali ovo sto jesam.. ok slika skroz
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostМогуће. Исто као што је расизам да држава њима плаћа уџбенике, прибор, екскурзијe док нашој не.
Sine moj mili, tek si poceo da zivis a vec se trudis da pokazes da bezveze trosis kiseonik normalnim ljudima, Ne valja ti to, ruzno je izrasti u necoveka.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostDa, bas je odvratno i rasisticki to sto smo podelili nekoliko udzbenika deci koja su sve izgubila u ratu, i knjige, i skole, i prijatelje, i stanove, i igracke, mnogi od njih i roditelje, bracu i sestre. To je jedan takav rasizam i bezobrazluk da nemam reci. Mada, postoji nekoliko reci koje opisuju tu vrstu rasizma, na primer, humanizam, covekoljublje, empatija, solidarnost, tako da bi se moglo iz tih odvratnih i opasnih reci ponesto sklopiti.
Sine moj mili, tek si poceo da zivis a vec se trudis da pokazes da bezveze trosis kiseonik normalnim ljudima, Ne valja ti to, ruzno je izrasti u necoveka.
Стварно не бих имао ништа против да им се помогне, али на исти начин на који се помажу и наша деца. Ако већ имамо државно школство, онда треба свим ђацима обезбедити бесплатне уџбенике, зар не?
Comment
-
Originally posted by Победа View PostЗашто фаворизовати другу децу? Родитељи српске деце треба да дају 100 евра за комплет уџбеника сваке године, треба да плате екскурзију итд., а ко год код нас дође, ми ћемо му обезбедити све. Знаш шта је нехумано? У Србији, где постоји универзално здравство, да народни посланици у скупштини огромном већином изгласају да се болесна деца не лече о трошку државе.
Стварно не бих имао ништа против да им се помогне, али на исти начин на који се помажу и наша деца. Ако већ имамо државно школство, онда треба свим ђацима обезбедити бесплатне уџбенике, зар не?Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostZato sto to nisu bilo koja deca vec deca koja su sve izgubila u ratu. Ne valja u zivotu biti toliko sebican i uskogrud, ruzno je to.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostНа првом месту, требало је реаговати као Мађарска, Чешка, Пољска и Словачка (чини ми се). Не би дошло до оваквог питања.Last edited by Mr. Wolf; 14-09-17, 04:00.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment