Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Što se tiče te ŠveCke ( Švedske ) tu samo Dolfa priznajem
I LajanijaLast edited by Marija81; 09-06-17, 00:50.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostU Skandinaviji ne bi zivio nikad.
Porez 70%+. Samo budale to placaju.
Genijalni ljudi.
A gde ti prepametni Aki planiras da odes, gde je ta tvoja destinacija gde ces otici s obzirom odakle si I koji pasos posedujes.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostOvo imas svuda, tako da...
Ja ove godine jos ne mogu zbog operacije sto sam imao, ali taman da skupim pare za sledecu godinu. Destinacija ce biti ili Lloret ili Lido, videcu jos sa devojkom kako i sta, mada sam ja vise za Lloret. Bio tamo, ono je raj, od ljudi, pa sve do plaze i svega ostalog
Za Lloret nemam sta da ti pricam video si i sam, ja sam cuo samo najlepse od roditelja, oni idu vec par godina u Kosta Bravu pa su svratili do Lloreta na putu za Barselonu. Odusevili se.
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Citao sam isto kao I ti, verovatno I vise. I da ne ulazim u raspravu sa tobom mogu to da tvrdim cisto iskustveno.
Zelim ja tebi da odes u Svicu, spremi Se za brak sa nekom naboranom bakutom. Da joj cistis sede vlasi sa bluze I peres protezu pred spavanje jer drugacije neces otici I ostati.
Jedino ako imas hrvatski pasos.
Sto se tice EU, meni se dopada ideja ali ne I ova tvorevina centralizovane moci koja uz pomoc odredjenih finansijskih institucija I regulativa tlaci I unistava nacionalne ekonomije I onda se pojavljuje kao spasilac u restruktuiranju I kreiranju po vec utvrdjenom kalupu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment