Tarantula sta ce ti Cg,kod nas se izliva kanalizacija u more,neljubazni smo,u NATO smo i jedemo malu djecu,eno ti procitaj komentare na blic i b92.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostZa 30 EUR glasam za Tasos
Kakva Sutomora i PM...
Ja idem sad s devojkom na Tasos u avgustu. Brat je bio tamo i sve naj prica o Tasosu.
Originally posted by Lord Gangara View PostDe bre ko ovo jede brate (mislim na Srbiju)
A i imas recimo ovakvih slika gde trudnice to dobijaju da jedu....Last edited by Seoski Terminator; 08-06-17, 18:27.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostThis. ^
Ja idem sad s devojkom na Tasos u avgustu. Brat je bio tamo i sve naj prica o Tasosu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostNajbliži ste (neračunam Hrvatsku).
U Hrvatsku neću.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostObavezno na Saliaru da odete , a na Jolu ( Giolu ) samo radi slikanja i ako volite skokove...
Za Giolu generalno kazu da je kockanje da li ce biti cista voda ili ce biti mutna haos, al na mermernu moram da odem kako god znam i umem. Cak sam nacuo da mozda ima i brodicem da se ide do mermerne.
Comment
-
Ja sam prethodne dvije godine isao u Herceg Novi i super mi je tamo.
Sjecam se prosle godine kada sam dolazio u CG i spustam se ka onom kruznom toku a tamo sve u mjestu stoji, cijela raskrsnica blokirana, ne mozes milimetar da se pomjeris koliko je auta. Nevidjena guzva, sreca pa dodje policija da to malo regulise. A kada sam usao u HN tek se onda napatih da nadjem smjestaj, sve puno, tacno sam mislio da necu uopste naci smjestaj, sreca naidje neki sa motorom koji dogovara te smejstaje i on poslije sat i po nekako nadje neki smjestaj, bio dobar apartman, blizu plaze a i na finom mjestu, najbitnije mi je da ne prelazim magistralu.
A ranije sam i ja isao u Becice, kao 'ajd malo da tamo odem ali nije bilo sanse da nadjem smjestaj, kao prvo sve je bilo popunjeno a kao drugo skupo mi je bilo. Ne znam Tarantula sta ces tamo, ja mislim da je skupo bas iako nisam gledao po internetu. Isao sam jednom i u Petrovac ali nije bilo smjestaja za naci. Jbg najcesce idem krajem jula, a tada su izgleda najvece guzve ali i neka su, neka naroda.Last edited by ognjen; 08-06-17, 18:53.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostZnam da ovi sto iznajmljuju kola da ne dozvoljavaju da se ide na mermernu plazu, a moj krs nije siguran za duga putovanja, pa jbg. Ali planiram kako znam i umem da odem tamo, ne znam da li su skorijih godina sredili put do tamo i tamo da ima neki kafic i to Moracu da procackam netom.
Za Giolu generalno kazu da je kockanje da li ce biti cista voda ili ce biti mutna haos, al na mermernu moram da odem kako god znam i umem. Cak sam nacuo da mozda ima i brodicem da se ide do mermerne.
Bolje od auta je iznajmiti quad...Do Jole svakako jedan deo mora pešaka...I nema suncobrana, a i da ih ponesete nemate gde da ih zakačite...Ponesite vodu za piće obavezno...
E, da, i Psili Amos je fantastična plaža, pola je stenovita, pola peščana...
Najpouzdanije informacije o trenutnoj situaciji možeš da dobiješ preko NikaneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMalo je bolja klopa u Urgentnom gde sam lezao na nefrologiji, i to jer su me kuvarice volele.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMi smo bili 2015. Do Mermerne može autom ako je malo viši, imaju super bar na plaži u kome služe i klopu , muzikica, hlad maslina, divota...
Bolje od auta je iznajmiti quad...Do Jole svakako jedan deo mora pešaka...I nema suncobrana, a i da ih ponesete nemate gde da ih zakačite...Ponesite vodu za piće obavezno...
E, da, i Psili Amos je fantastična plaža, pola je stenovita, pola peščana...
Najpouzdanije informacije o trenutnoj situaciji možeš da dobiješ preko Nikane
Originally posted by realnost View PostOvaj metalni tanjir je iz kliničkog, bukvalno ti ovo daju da jedeš i kažu ne smeš mesne prerađevine da jedeš?? Ja isto potplaćivao onu što raznosi hranu sa čokoladama, pa sam dobijao po 2,3 porcije. I da dobijao sam 2 nutridrinka dnevno što sam baš gotivio
Samo za Aki-a.Last edited by Seoski Terminator; 08-06-17, 19:50.
Comment
Comment