Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pričaonica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Originally posted by Cassius Clay View Post

Jebaće nam islamisti majku. Spremite se. Najebali smo neopisivo. A dolaze da se obistine Pajkove agende iz 1871. o sukobu hriscanskih cionista i islamskih lidera.

U tom sukobu, mi smo kao i uvek, prvi najebali. Jebaće nam majku upamtite moje reči.
    kad ce nam jebati majku? pa ti rece virus ce nas pojesti

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Losmi ajde ne spuštaj ovaj dogadjaj na lokalne odnose i untarpolitičke to nije tema i to je bitno kao što je bitan sudija u LingLongu.

Znači bližimo se poslednjim vremenima, tj tu smo.

Srbija priznaje Jerusalim kao prestonicu uz SAD i Izrael i uz još par ostrva. Rumunija Češka su htele ali EU ne da, svi su protiv toga.

Od večeras su Srbi meta samo takva. Čisto da znate da kad vidite migranta u busu ili vozu i kad pomislite da će se možda razneti, da su večeras skočili procenti 5 puta.

Losmi razumeš li ti da je Jerusalim sveto mesto za sve strane? Da li si svestan posledica koje nosi izmeštanje ambasade u Jerusalim i priznavanje istog za glavni grad Izraela?

Čemu se smeješ?
    Last edited by Cassius Clay; 04-09-20, 20:06.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    I kaze Vuk da vam se sklonimo.... evo mi gradjani prvog reda se sklanjamo....

Urke vkrece za Bg...Chiwwi se vec naostrio iz podruma, a Vuk je poneo cebe da se ne prelade od ladnog betona....

Pa ovo je u rangu nadrealista...

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Lošmi pa od kad si ti krenuo da se moliš bogu sve nam ide kako treba..

Nastavi, na dobrom si putu..

Leave a comment:

• Ruzni Prljavi Zli
    replied
    Ma jebeš i Vučića i Trampa i bilateralne odnose dve zemlje, Kija Kocka i Lalat imali danonoćni sex u njegovoj novosadskoj vili.
    Ufff bog te kud plovi ovaj svet...

Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Sreća u nesreći je da sam obrezan, nesreća u sreći je da će raznositi bez da skidaju gaće kome je kakva kita.

E moj Losmi da mi je na dan tvoj mozak tebrice

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Jedan patriota se uplasio, drugi pise kako je ovo super, a treci glasa za Djilasa!!

Nece ovaj narod nestati..zivecemo do kraja sveta!!

Da vas vidi sad supermen....

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ne ne ovo što se danas dogodilo nikada neću zaboraviti. Ovo je sigurno najvažniji sporazum potpisan u 21. veku.

Negde im se žuri pa su ubrzali sve, spremite se za rokanje.

Ja u autobuse i u gradski prevoz ne bih ulazio narednih dana, just sayin

Znači još par talasa, da pukne ekonomija, i onda rat. Jebena klasika iz mastermindovanja svetske politike i odnosa.

Poklaće nas islamisti ovde ko zečeve.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Na kraju će ispasti da je cela poenta Kosova da bude pomoćni instrument za Izrael da kao većinski muslimanska prizna, i da hrišćanski cionisti, luciferijanci i ekipa krenu u ostvarenje biblijskih proročanstava.

Znači uskoro će otimanje Al Aqse i rat.

Koji mindfuck jebote da ovo skontam posle 12 godina da je Kosovo i da je Srbija bitna kao što je bitan 4. sudija u fudbalu.

Izabrano je Kosovo samo da se nama napakosti i da se preko naših ledja lomi. Au, kakvi mastermindovi smišljaju ovu simulaciju, krv ti jebem.

Kad on zna 1871. u pismima Maciniju koliko će biti svetakih ratova i izmedju koga i da se ispunjava sve.

Scary.

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Loše stvari sporazuma..

1.Ulaganje u infrastrukturu uvek podržavam, problem je što smo se obavezali da kredite jedino od Amera uzimamo, a to je dodatni trošak jer su nepovoljni.
    2.Obavezivanje da nećemo uzimati Kinesku infrastrukturu za 5G, dakle samo zapadna, a to je dodatni trošak, jer je skuplja.

3.Priznanje Kosova od strane Izraela podvodim pod loše ali je i nebitna stvar, samo još jedna zemlja u ukupnom zbiru.
    Ovo je više Trampovo predizborno prokenjavanje sa ambasadom u Jerusalimu.

Dobre stvari..

-Pored crkvene imovine, Gazivoda i ostalih nekoliko malih tačaka ubedljivo najbitnija tačka je Mini-Šengen. Za nas jako bitno jer ćemo pored Albanije, Makedonije i sada Kosova najverovatnije uvući i sada već pro-Srpsku Crnu Goru.
    A to su sve zemlje gde je naša roba glavna u rafovima, a EU je digla ruke od proširenja, više niko ne ulazi u EU i to samo budalama nije jasno.

Srbi i Albanci moraju vezati zastave kad-tad na Balkanu.
    Da se naši orlovi druže malo..

Samo onoj pevačici-Dua Lipi da se objasni da ne treba da tripuje albansku zastavu svaki put kad joj muva sleti na krišku ajvara.

Jer njena glupost nema granicu i ugrožava pomirenje ova dva naroda.
    Last edited by Chiwwi; 04-09-20, 19:52.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    A dobro Urose..nije prvi put Ne brini se ti do Uzica nece doci sigurno

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Jebaće nam islamisti majku. Spremite se. Najebali smo neopisivo. A dolaze da se obistine Pajkove agende iz 1871. o sukobu hriscanskih cionista i islamskih lidera.

U tom sukobu, mi smo kao i uvek, prvi najebali. Jebaće nam majku upamtite moje reči.

Leave a comment:

• Mihajlo10
    replied
    Mene posete beloj kuci uvek asociraju na Moniku Levinski,dalje sami zakljucite sta hocete.

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied

konacno da je NESTO potpisano

kad Tramp dolazi u Bg?

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Najebali smo deco.

Samo da znate da je EU odbila da prizna Jerusalim kao prestonicu Izraela.

Samo da znate da je ovo veća stvar od Srbija-Kosovo odnosa.

Bićemo zamorčići za islamsko iživljavanje u narednom periodu i terorističke napade.

Sada dolazi u širu sliku poruka iz Austrije o vraćanju migranata u Srbiju.

Leave a comment:

Working...
X