Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pričaonica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Originally posted by Cassius Clay View Post
    Nisam to rekao.
    nego sta si rekao kad si spominjao iluminate i zaveru protiv covecnosti

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Nisam to rekao.

Au šta je čovek uradio večeras. Nije čudo što je Tramp presrećan.

Ništa nikad nije slučajno i mi stvarno uvek jesmo bili prijatelji i oni će se osvestiti u poslednje dane, i ja jesam za jevrejsko-srpsko prijateljstvo ali mi je žao što postajemo mete.

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Ja sam govorio da virus ne postoji. Smiksao si me sa nekim bato

pa zar ti ne rece da postoje neki iluminati koji su ovo pustili i da ce nas ostati 300 miliona

Leave a comment:

• Crni Đorđe
    replied
    Nije priznao Kosovo - jer ne može - ali se moguće uvalio u fin čabar.

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Urke brate...tezak dan, cekao Denver do tri..zaspo doduse u 4h i onda ovo.... tesko ces ti brale zaspati..kreni da trcis oko kuce ili popij jedan ksalol...nema treceg...

Evo brat Chiwawa slavi sto smo lideri u lideru u regonu i sto imamo kljuceve Bele Kuce...rekoh ti da je USA najbolja i da treba da im se priklonimo..a sad imamo i kljuceve

Ima ovo da proslavimo Chiwwi...kako dolikuje!!!
    Slušaj, kad je dobrobit velike Srbije u pitanju spreman sam i sa djavolom da sadim tikve, pa makar bile i pokondirene..

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Originally posted by cssr View Post
    Urose zabrinutosti bez, kad navale saraceni priskace Orban sa lakom konjicom kao Sibinjanin Janko svojevremeno
    Da, Madjari da nas kolju odozgo. Mada Orban je jedini rame uz rame sa nama u odnosima sa Izraelom u čitavoj Evropi.

Otvorio je neko poslanstvo trgovinsko u Jerusalimu i odbio EU preporuke. Ali niko još nije ambasadu u Jerusalimu kao što će Srbija.

Od večeras smo mete islamskog sveta, samo da znate.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
    hocemo pre umreti od njih ili od virusa. ajd javi vazno mi
    Ja sam govorio da virus ne postoji. Smiksao si me sa nekim bato

Leave a comment:

• cssr
    replied
    Urose zabrinutosti bez, kad navale saraceni priskace Orban sa lakom konjicom kao Sibinjanin Janko svojevremeno

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Urke brate...tezak dan, cekao Denver do tri..zaspo doduse u 4h i onda ovo.... tesko ces ti brale zaspati..kreni da trcis oko kuce ili popij jedan ksalol...nema treceg...

Evo brat Chiwawa slavi sto smo lideri u lideru u regonu i sto imamo kljuceve Bele Kuce...rekoh ti da je USA najbolja i da treba da im se priklonimo..a sad imamo i kljuceve

Ima ovo da proslavimo Chiwwi...kako dolikuje!!!

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Au pa mi smo pokretne mete sada. Gde je EU da prizna Jerusalim svršim im svima po EU i ženama u crnom i u belom.

Gradjani Srbije su večeras pokretne mete za svakog islamistu koga kada umre čekaju 72 device i 8000 robova. Pa vi vidite koliko ga boli kurac što će umreti.

Ništa, da se ne ljubimo. Laku noć.
    hocemo pre umreti od njih ili od virusa. ajd javi vazno mi

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Uki ti si car..

Pa ISIS, Arapi(Oni bogati) i ostali islamisti ne mogu da smisle Hezbolah.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Au pa mi smo pokretne mete sada. Gde je EU da prizna Jerusalim svršim im svima po EU i ženama u crnom i u belom.

Gradjani Srbije su večeras pokretne mete za svakog islamistu koga kada umre čekaju 72 device i 8000 robova. Pa vi vidite koliko ga boli kurac što će umreti.

Ništa, da se ne ljubimo. Laku noć.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Cek brate Urose,pusti me malo da uzivam....pa ovaj pisa po nama i ne staje...Bukvalno nas nikad vec marioneta nije vodila...bukvalno ga keca ko stigne , a on keca nas..isto kako stinge...

I onda dodju izbori i lik dobije ogromnu vecinu

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Evo smeju nam se i Hrvati na forumu. Znaju da smo jebali ježa u ledja sada.

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Gradjani prvog reda Lošmi ne veruju u boga a ti si se pomolio ovde javno i naš pastir sv. Sava je dobio nazad svoju izgubljenu ovčicu..

Srbija je sad i zvanično lider regiona.
    Pod svoju kapu smo stavili BIH, Montenegro, obe Albanije i Severnu Makedoniju.

A ni od EU nema ništa, to je sad jasno.
    Tramp je zaključao šošone iz EU.
    Last edited by Chiwwi; 04-09-20, 20:12.

Leave a comment:

Working...
X