Zive u CG, imaju crnogorsko drzavljanstvo, zive tamo ceo zivot....ne znam sta pises ti..pomutio ti se mozak kad si video mlohavog Bacvanina kako ispada iz PO
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by Cassius Clay View PostSta god ti je lakse da verujes, veruj. Saosecam se sa tobom.
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Comment
-
Originally posted by Overlord View PostA nemoj tako. Kad vec imas takvo misljenje daj neke argumente, negiraj ovo sto sam ja napisao. Na ovaj nacin posprdno se odnosis prema sagovorniku koji te nicim nije uvrijedio...
Stvar je takva što je njima svejedno postalo ko će da pobedi, a i ne mogu da puste ulazak u EU države čiji je predsednik mafijaš i koji je pajtos sa kumom balkanske mafije gde sindikat ubica zaseda u Splendidu.
Iskoristili ih, pustili ih da jašu, sad se nisu mešali i vozi.
Tako da su ga oni samo pustili da izgubi, što je mogao odavno, a nisu uticali direktno na rezultate izbora.
Comment
-
https://m.cdm.me/hronika/ivan-kontic...ja-i-javnosti/
Uslijedili su tekstovi sa naslovima poput: Ivan koji je pretukao mladića u NS, slikao se sa zastavom CG, POZIRAO SA CRNOGORSKOM ZASTAVOM: Nasilnik iz Nikšića brutalno pretukao Novosađanina, ‘BATINAŠ’ iz Novog Sada je zapravo ‘CRNOGORSKI PATRIOTA’: Ivan Kontić izuzetno voli crnogorsku zastavu! (FOTO), MOŽE MU SE Milogorac iz Nikšića bije po Novom Sadu i ponosi se zastavom Montenegra.
Comment
-
Danas je novi praznik; Vioriće se 4.000 zastava - B92
Beograd -- U Srbiji i Republici Srpskoj danas će biti obeležen Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=1733028
Sledeće godine će nam se pridružiti i oslobodjena Crna Gora.
Živela naša lepa i velika Srbija..
...Last edited by Chiwwi; 15-09-20, 08:28.
Comment
-
Originally posted by The Changeling View Posthttps://m.cdm.me/hronika/ivan-kontic...ja-i-javnosti/
Vidim ja nesto nema Ivana zadnjih nekoliko dana. Vidim zauzet je
Koji me jad našao od ovija informera i kurira,svako jutro me sad zove neka baba i dahće mi u slusalicu.
Šalu na stranu nisu ovo naivne stvari,ovako targetirat neduznog covjeka,tuzio bi ih i uzeo im jedan milion makar jer toliko sigurno vrijedi.Treba sad da zivi u strahu dok je ziv.Gamad.
Comment
-
Originally posted by ... View PostSvaka muka na mene.
Koji me jad našao od ovija informera i kurira,svako jutro me sad zove neka baba i dahće mi u slusalicu.
Šalu na stranu nisu ovo naivne stvari,ovako targetirat neduznog covjeka,tuzio bi ih i uzeo im jedan milion makar jer toliko sigurno vrijedi.Treba sad da zivi u strahu dok je ziv.Gamad.
Drugi, mnogo opasniji je stavljanje monstruma iz NS u kontekst crnogorskog suvereniste, "Milovog Crnogoraca"... to nije slučajno.
Jesu te "novine" najobičnije smeće ali sa velikim uticajem u srbijanskoj javnosti.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostTo je samo jedan nivo ludila u kome živimo. Mislim na problem koji taj momak ima bez ikakve krivce.
Drugi, mnogo opasniji je stavljanje monstruma iz NS u kontekst crnogorskog suvereniste, "Milovog Crnogoraca"... to nije slučajno.
Jesu te "novine" najobičnije smeće ali sa velikim uticajem u srbijanskoj javnosti.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
A koji to mediji postoje danas a da ih Vucic nije sveo na nivo tabloida?
Na sta lici Politika,Blic,Novosti,na sta lici B92 ,studio b.
Koliko god da je neko inteligentan,pronicljiv,obrazovan,mora da popusti pod konstantnim pritiskom,mantrama koje mu se nameću.
Comment
Comment