Originally posted by kronostime
View Post
A o Bogumilima nećemo, smaraju ti istorijski falsifikati. Sad bi neko te Bogumile izvrtao da bi našao koren svoje nacije. Ne znamo šta je bilo 90tih a slušamo neke proverene srednjevekovne podatke bečko-berlinske škole. Malo morgen.
A to šta je zakonski ok a šta nije - to je potpuno nebitno. Mogao bih ja sutra da ozakonim kada dodjem na vlast da je rod socijalni konstrukt i da ne postoji muški i ženski wc nego ako se neki baja u nekom trenutku oseća kao žena može da udje sa onima koji se osećaju kao žena. I šta se desi, na pola mokrenja se oseti kao muškarac i krene da napada ženu i da je muva. Ali to je ozakonjneno jer njemu ne može niko da brani kako da se oseća.
To je rupa bez dna.
Najlakše je uzeti knjigu i blejati sa strane i reći "nije moja stvar". Tako vremenom će dovesti do totalnog izopačenja društva jed ništa nije ničija stvar i nikoga nije briga ni za šta.
I ja njima ne osporavam vezu jer me to ne zanima kao veza u mikronivou, osporavam što im neko pravi instagram, što gostuju po televizijama, novinama, što imaju medijski prostor. Dokle više retardi da imaju medijski prostor?
Šta mene briga šta oni rade van medija to ne može pogoditi društvo, ali ovako vulgarno propagiranje može unormaliti to- predstaviti kao ne tako strašno. Hej, a strašno je.
Comment