Sad baš čitam. Samo džravni posao da mi niko ne dira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
-
Nemaju šta da rade državnom poslu, u krajnjem slučaju mogu se preseliti svi na youtube. Rekao sam već, i moje babe imaju telefone i vise po youtube (doduše zbog zadruge), ali ne znam ni koliko su ovako gledale Ivanovića.
Tako da, nije ni tv jedina opcija.
Da su pametni, a nisu, a da jesu, a nisu, pošto ih prati mladja i srednjovečna publika koja naravno zna šta je YouTube, mogu da naprave zajedno kanal, Olja Bećković, Ivanović, Kesić i ostali idioti, ukoliko žele da se bore protiv ovog idiota na vlasti.
Kanal bi brzo postao popularan jer ima tu publike koja to prati + ishajpovali bi twitter pametnjakovići i predstavnici hmm gradjanskog društva to.
Za sve postoji lek. Ako njih par ne mogu da nadju nekoga od reketiranih biznismena + sami da naprave studio, ko ih jebe onda.
Baš uživam u ovoj komediji, ne volim ni jedne ni druge.
Comment
-
-
Svaki put kada vidim Vučića nasmejem se. Koliko je takvih idiota bilo kroz istoriju što su mislili da su pametni jer su uspeli da zavedu masu, lažu i mažu. A Bog ih gleda.
Neka vlada 100 godina indiferentan sam, uživam da ga gledam kako laže i kako misli da je pametan. Ne zna ni sam koliko je propao.
Kao da je teško namagarčiti narod.
Ali na kraju dana - ti si gubitnik. Em što će izgubiti u ovom životu a za kasnije da ne pričam.
To je najveći luzer u Srbiji trenutno. Zato neka vlada što duže. Lepo je gledati čoveka. Najniži sloj. Pohlepan, lažljiv, gord, zlonameran. Nije običnom čoveku ni do kolena.
Misli da je pametniji od običnih ljudi i misli da su budale, a ustvari je on jedina budala.
Comment
Comment