Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostTenkju...Ne treba ti viza za Obrenovac...još...
Olja zato sam i zapazila i tekst i čoveka.Postalo nam je nenormalno ičudno sve što je zapravo normalno...na žalost
A taman odobrovoljismo nekako gospoju mu da ga pusca van avlije.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostE, jbg, sad ni do Trupala ne sme.
A taman odobrovoljismo nekako gospoju mu da ga pusca van avlije.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNema veze eto mene u Niš...
raba tvojega Constantina
i izbavi ga od stradanija
sto ga ceka.
i podaj milosti
gospoji Constantinovoj
da mu oprosti grehe
jer pocini ih u neznaniju,
a ne blagoutrobiju,
i sacuvaj nam raba gresnoga Constantina
od svakog stradanija.
Amin.
Last edited by kronostime; 28-10-18, 22:59."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Slusam ovo sinkovo drustvo kako peva: sve stare, dobre, legendarne....
Ode 200 ojra deci na baksis, ama nije mi zao.
A ova cora jos poje "Slavuj pile , ne poj rano".
Lele, braco, pomagajte - sevda`nije za jednu osobu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Idemo... novi dan, nova glupost.
Elem, u nekim izdanjima stoji "Narednjaka Tosica?" u nekim ne stoji naprednjaka, vec samo "Tosica?", ali u svakom slucaju, nema nigde ni liberala Tosica, kao sto je u seriji, daklem izmislili masno scenaristi, rts, neko da se dodvori... ko ce znati.
Inace to sto u nekim izdanjima stoji naprednjaka Tosica, a negde samo Tosica, kazu da je Cosic imao obicaj da cesto menja dijaloge u njima. Liberal Tosic u svakom slucaju ne postoji.
Moram danas da potrazim kako je u mom.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Moje izdanje je iz 1977. Otokar Keršovani, Rijeka. U samom dijalogu stoji samo Tosic. U tekstu? Videcu tek, jer ko se seca partije, znam da je bila "neprijateljska" Acimu radikalu I generacije.
A Cosic je bas voleo da mesa karte, ocigledno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Meni ovo nije bas najjasnije. Roman je objavljen 1954 godine i te godine je dobio i NIN-ovu nagradu. Prosveta je objavila tu knjigu i tamo po svemu sudeci pise samo Tosic. Odakle sada ovo naprednjak. Ja koliko kapiram sva ostala izdanja se samo reizdaju sa originalnim tekstom.
Comment
-
Znaci pokusavaju da se dodvore aktuelnoj vlasti - i ako to veze sa vezom nema ... Jbt adaptacija knjizevnog dela - kakve veze ima sta je koji lik u seriji ...... Ali izgleda da ovima nasima ima veze.... Pa gledaju da se uvuku naprednjacima u dupe .... Ispadose prvoklasni dupeuvlakaci.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sve polovicno citas
Procitaj Vuckov post, tj. link.
Jel se ti secas Tosic u kojoj je partiji bio? Ja ne, provericu danas.sigpic
Comment
-
Naprednjak.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSve polovicno citas
Procitaj Vuckov post, tj. link.
Jel se ti secas Tosic u kojoj je partiji bio? Ja ne, provericu danas.sigpic
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNema veze eto mene u Niš...
Samo ti dođi u Niš...
Comment
Comment