Kolika je temperatura, jel ona gripozna 37.2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Viruscinu si pokupio negde.
Poslala sam ti pp, posto ti to cudo ne radi da znas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by bici; 05-09-18, 17:47.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostVidje ti uticajnog tviterasaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostVidje ti uticajnog tviterasa
Tviter sam nerado batalio jos pre 3 godine, tvitnem jednom mesecno, a ne citam uopste, jer je cela ta ekipa sa kojom sam se gotivio prestala da tvitujeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by IndigoZiv sam
Inace Arapi ce nam pokupovati svu zemlju...
Tetka prodaje vinograd i nesto obradivog zemljista, otprilike hektar, mozda malo jace i na oglas se javio neki Iranac. Nista to cudno ne bi bilo da se pre par dana nije javio lik iz Sirije. Cak se i ne pogadjaju oko cene, odmah hoce da plate punu cenu.
Kako ce nam sve to doci na naplatu za koju godinu...
Ali znam da u moj kraj neće moći da dodju nikada. Pobeći ću iz BG, jer i po BG grade. Tamo odakle sam ja, poslao bi jedan čika prvu postavu iz Danilovgrada da to posklanja
Jadna i bedna Srbijo
Btw Iranci nisu Arapi, oni su Persijanci ali isto je ponašanje.Last edited by Cassius Clay; 05-09-18, 23:07.
Comment
-
Nema, ljudi bi prodali za novac sve. Za novac i za lep život. Ima valjda i nešto više i vrednije od toga.
I u Britaniji ih sada ima puno, generalno svuda. Italijani se bore koliko mogu, ono kad se prevrne brod, znajte da je maslo mafije. Madjarska se isto bori, Izrael logično jedini može ostati netaknut.
Comment
Comment